Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012 07:32

Bulgarian Open Road Racing Championship 2012

Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δελτίο Τύπου

24-10-2012

Σπουδαία διοργάνωση στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, καθώς η Βουλγαρική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (Bulgarian Motorcycle Federation) διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 και 28 Οκτωβρίου το Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας Βουλγαρίας.

Ειδικότερα, η Ομοσπονδία της γείτονος έλαβε την απόφαση πραγματοποίησης του τέταρτου και τελευταίου γύρου του Bulgarian Open Road Racing Championship 2012 στη πίστα των Σερρών.

Πρόκειται για σημαντικό αθλητικό γεγονός, που φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο Αυτοκινητοδρόμιο, με συμμετοχές, οι οποίες αναμένεται να υπερβούν τις εκατό (100).

Οι αναβάτες θα συμμετέχουν στο βουλγαρικό Πρωτάθλημα σε κατηγορίες (SP Junior, MOTO 3, SSP 600, SST 1000, SBKS 600, SBKS 1000).  

Να σημειωθεί ότι στο Πρωτάθλημα έχουν προσκληθεί και λαμβάνουν μέρος αναβάτες-οδηγοί, όχι μόνον από την Βουλγαρία, αλλά από την Τουρκία, τη Σερβία, την FYROM και την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της εθνικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Βουλγαρίας κ. Ivo Tsvetanov, το διήμερο θα βρίσκονται στις Σέρρες ο πρόεδρός της Bogdan Nikolv και τα μέλη της διοίκησής της.

Έτσι, οι Σέρρες και το Αυτοκινητοδρόμιό της θα καταστούν ακόμη μία φορά κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτή τη φορά σε βαλκανικό επίπεδο.


Από το Γραφείο Τύπου

Τελευταίο από

επιστροφή στην κορυφή