+++ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/8/2017 Η ΠΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ +++
Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα - Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 07:33

BMW fans Track Day

Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Σαββατοκύριακο επανασύνδεσης κι οδήγησης

Την πρώτη εκδήλωσή τους για φέτος διοργανώνουν στο Αυτοκινητοδρόμιο τα μέλη του BMWFansHellas, τα οποία θα βρεθούν στις Σέρρες σε ένα trackday οδηγικής απόλαυσης, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 του μήνα.

Μέλη του BMWfans.gr και λάτρεις των αυτοκινήτων της γνωστής βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα συγκεντρωθούν, προκειμένου σε φιλικό κλίμα να αθληθούν και να τρέξουν στο ελεγχόμενο κι ασφαλές περιβάλλον της πίστας.

Στο event του διημέρου μπορούν να λάβουν μέρος, όχι μόνον οι κάτοχοι BMW, αλλά κι όσοι γενικώς επιθυμούν να βιώσουν την εμπειρία συμμετοχής σε ένα trackday και της οδήγησης στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της Ελλάδας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Σάββατο τα μέλη του BMWfans.gr θα κόψουν την βασιλόπιτά τους σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 13:26

Η διοίκηση της ΛΕΝΟΕ στην πίστα

Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Επέκταση της ευθείας-πίστα
dragster

Την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση της διοίκησης, στην πρόταση των αθλητών dragster να δημιουργηθεί μία αναβαθμισμένη αγωνιστική πίστα, εξέφρασαν ο πρόεδρος της Λέσχης Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδας (ΛΕ.Ν.Ο.Ε.) Γιώργος Τζήκας, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στις Σέρρες και την επί τόπου ενημέρωσή του από τον πρόεδρο του Αυτοκινητοδρομίου Θόδωρο Αραμπατζή, για τις εργασίες που ξεκίνησαν γι αυτό τον σκοπό.

Μετά την επιστολή-αίτημα της Λέσχης, ήδη άρχισαν οι απαιτούμενες εργασίες για την επέκταση της μεγάλης ευθείας του Αυτοκινητοδρομίου, (δηλ. της ήδη υπάρχουσας προέκτασης διαφυγής), προκειμένου να προκύψει μία πίστα, η οποία θα είναι μεγαλύτερη σε μήκος (900 και πλέον μέτρα στο σύνολό της, κατά τα προβλεπόμενα από τους σχετικούς διεθνείς κανονισμούς).

Η πραγματοποίηση του εν λόγω σχεδίου θα αναβαθμίσει το άθλημα και τους όρους διεξαγωγής των πρωταθληματικών αγώνων dragster, καθώς με την μεταφορά του χώρου εκκίνησης στη νέα επέκταση και η εκ νέου διαμόρφωσή του (με σκοπό την επίτευξη λειτουργικής πληρότητας) αλλάζει τα δεδομένα.


Επιπρόσθετα, προβλέπεται και η επέκταση της υφιστάμενης βοηθητικής οδού (της παράλληλης με την ευθεία της πίστας) έως το νέο χώρο εκκίνησης, ούτως ώστε να διευκολύνεται η κίνηση των αθλητών και των οχημάτων τους από και προς αυτόν.

Εχθές, Δευτέρα 13/2, βρέθηκαν στις Σέρρες ο πρόεδρος της ΛΕ.Ν.Ο.Ε. Γιώργος Τζήκας ο πρόεδρος της Επιτροπής Ντράγκστερ της ΑΜΟΤΟΕ Γιάννης Γιαννούδης, προκειμένου με τον πρόεδρο του Αυτοκινητοδρομίου Θόδωρο Αραμπατζή να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών και να επισημάνουν τα απαιτούμενα για την επιτυχή κι ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων dragster.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της πίστας «η συνεργασία με την ΛΕ.Ν.Ο.Ε. και όλους τους επίσημους φορείς για το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα αναδεικνύει τον πραγματικό ρόλο του Αυτοκινητοδρομίου, ως μοχλού και φορέα ανάπτυξης του ελληνικού (κι όχι μόνον) μηχανοκίνητου αθλητισμού».    

Τέλος, ο πρόεδρος της Λέσχης επισήμανε ότι ο κόσμος του dragster δηλώνει ενθουσιασμένος από την προοπτική αγώνων στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της χώρας και σε μία αναβαθμισμένη πίστα με περισσότερα μέτρα κόλλας (με νέα εκκίνηση και διαμορφωμένο χώρο αφετηρίας και θεατών, ήδη από τον προγραμματισμένο στις Σέρρες πρωταθληματικό γύρο στις 17-19 Ιουνίου).

Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2017 07:12

Η LIFEMOTORCYCLE στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ

Με οργανωμένα event κάθε μήνα από τον Απρίλιο

Πρόκειται για μία εταιρεία που στόχο έχει να παρέχει στους λάτρεις της μοτοσυκλέτας την δυνατότητα συμμετοχής σε οργανωμένες εκδηλώσεις στις πίστες του Κατάρ, του Ντουμπάι και των Σερρών.
Η Lifemotorcycle ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις για τους λάτρεις των δύο τροχών με την παρουσία πιστοποιημένων εκπαιδευτών FMI απο την Ομοσπονδία Motociclistica Italiana, ενώ οι υπεύθυνοί της ευελπιστούν ότι σε πολλές από τις εκδηλώσεις τους θα έχουν ως special guest τον πιλότο του παγκοσμίου πρωταθλήματος (κατηγορία supersport 600cc) Federico Caricasulo.
Να σημειωθεί ότι παράλληλα η Lifemotorcycle θα διοργανώνει τουριστικές εξορμήσεις με μοτοσυκλέτες σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.
Εν τω μεταξύ, η δράση της εταιρείας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του χώρου και των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν στα οργανωμένα event και ν΄ απολαύσουν τις όποιες δυνατότητες τους παρέχει.

Ενδεικτικό και το δημοσίευμα της πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", που αναφέρεται στην συνεργασία της Lifemotorcycle με την πίστα των Σερρών και για την παρουσία-συμμετοχή της στην διεθνή έκθεση Verona Motorbike expo 2017.

Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 10:12

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

HAΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΕ ΟΤΑ, στο πλαίσιο κάλυψης των αναγκών της σε ιατρικές υπηρεσίες ζητά να συνεργαστεί με ένα/μια νοσηλευτή-τρια ΤΕ ή ΠΕ με άδεια άσκησης επαγγέλματος, με άριστη γνώση μιας ξένης γλώσσας και ανάλογη εμπειρία .

Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη από τριμελή επιτροπή .

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Α.ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1. Π.Ε Πτυχίο Νοσηλευτή ΑΕΙ ή αντίστοιχο ΤΕΙ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής

2. Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Νοσηλευτή.

3.Άριστη γνώση μιας ξενης γλώσσας

Β. ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ως εμπειρία της παραπάνω θέσης νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο της προς πλήρωση θέσης.

Γ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη από τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από
α) Τον Πρόεδρο της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΕ ΟΤΑ
β) Τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΕ ΟΤΑ
γ) Το μέλος του ΔΣ. της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΕ ΟΤΑ
Εν ελλείψει των ανωτέρω θα παρίστανται οι αναπληρωτές τους.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Βιογραφικό σημείωμα

2.Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.(Β Στάδιο)

3. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους, στον οποίο να αναγράφεται αριθμητικά

ο ακριβής βαθμός αυτού.(Β Στάδιο)

4. Φωτοαντίγραφο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.(Β Στάδιο)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους στη γραμματεία του τμήματος Διοικητικού στα γραφεία του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ (Αθλητικό πάρκο Ομόνοιας, Σέρρες, ΤΚ 62110) μέχρι την Τετάρτη 1Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 14:00μ.μ.Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν

με την κα Καλημεράκη Γεωργία (τηλέφωνο επικοινωνίας 2321052592)και ώρα 9:00 – 15:00.

Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2016 11:43

12-13 Νοεμβρίου Lap Battle Weekend

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών 12-13 Νοεμβρίου

LapBattleWeekend-TrackDay

Supercarsαπό τη Βουλγαρία στη μάχη με το χρόνο

 

Ταχύτητα, εκατοντάδες άλογα, βενζίνη κι ελαστικά στο Lap Battle Weekend που διοργανώνει ακόμη μία φορά στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών από το Tinki Winki Motorsport και το NikolaiMinkov.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου εξήντα περίπου οδηγοί από την γειτονική Βουλγαρία και τα αυτοκίνητά τους θα βρίσκονται στις Σέρρες.

Το πόδι στο γκάζι και η αναμέτρηση με τον δείκτη του ρολογιού σκληρή, για τον ταχύτερο γύρο της πίστας.

Μεταξύ των άλλων, μεγάλες κυρίες σπουδαίων αυτοκινητιστικών οίκων Ferrari, Lamborghini, Porsche, Lotus, Nissan (GTR), Ford (Mustang), BWM κ.α. θα τα δώσουν όλα» σ’ ένα διήμερο track day οδηγικής απόλαυσης.

Το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster και Drag Day Auto

Οι λάτρεις του αθλήματος στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

 

Γκάζια, καπνός, αυτοκίνητα και μηχανές σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό, κατά τη διάρκεια του 6ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster και του Drag Day Auto που αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον όλων όσων ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου.

Την διοργάνωση του εν λόγω πρωταθληματικού γύρου του πλέον δημοφιλούς αθλήματος στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας έχει η Λέσχη Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδος, ενώ του Drag Day Auto έχει αναλάβει η Serres Race Way.

Το διήμερο αναμένεται να είναι εντυπωσιακό κι άκρως θεαματικό, καθώς στη πίστα θα φιλοξενηθούν τα πιο δυνατά αυτοκίνητα και οι γρηγορότερες μοτοσυκλέτες της χώρας στις πιο σκληρές αναμετρήσεις του έτους στην ευθεία της πίστας, με μόνιμο αμείλικτο αντίπαλο το χρονόμετρο.

Χιλιάδες φίλων κι οπαδών ήδη ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Λέσχης Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδας-ΛΕ.Ν.Ο.Ε. και της Serres Race Way και κλείνουν ραντεβού στις Σέρρες, ώστε ο αγώνας να μετατραπεί σε σπουδαίο γεγονός στο χώρο του Ντράγκστερ.

ΚατηγορίεςΜΟΤΟ DRAGSTER

FREE PASS, MINI PRO, PRO Z, STREET 2, STREET 3, TRUE STREET MOTO 9,5, PRO STREET 1, PRO STREET 2, SUPER STREET, SUPER PRO

Τιμήεισιτηρίου:

Σάββατο 5 (πέντε) ευρώ.

Κυριακή 5 (πέντε) ευρώ στην κερκίδα και 10 (δέκα ευρώ) στα paddocks.

Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2016 10:46

Extreme Trackdays στο Αυτοκινητοδρόμιο

Extreme Trackdays στο Αυτοκινητοδρόμιο
Το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου

Με τη συμμετοχή μοτοσυκλετιστών από Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία το event της EXTREME TRACKDAYS και οδηγών formula Gloria το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου αναμένεται να είναι συναρπαστικό.

Χαρακτηριστικά όσα αναφέρονται σε δελτίο τύπου της διοργάνωσης:
«Το εκπληκτικό Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών θα φιλοξενήσει στο διήμερο 29-30/10 την εκδήλωση της EXTREME TRACKDAYS που αφορά αναβάτες κάθε οδηγικού επιπέδου.


»Με την υψηλή τεχνογνωσία που έχει πλέον αποκτήσει η EXTREME TRACKDAYS μέσω των συνεχών της αποστολών σε πίστες του εξωτερικού υπόσχεται μια διοργάνωση που δεν θα έχει σε τίποτε να ζηλέψει από τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές!


»Πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση θα υπάρχει διαχωρισμός σε τέσσερις ομάδες αναβατών (αρχάριοι, ενδιάμεσοι, προχωρημένοι και Formula Gloria). Η τοποθέτηση του κάθε αναβάτη σε αντίστοιχη κατηγορία θα γίνει κατόπιν χρονομέτρησης.


»Ειδική μέριμνα έχει προβλεφθεί για την ομάδα των αρχαρίων, στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές που θα επιδείξουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές, θα επιλύσουν οδηγικές απορίες και θα επιτηρήσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην πίστα.


»Η παρακολούθηση του σεμιναρίου κανόνων ασφαλείας είναι υποχρεωτική, ενώ θα διεξαχθούν και σεμινάρια βασικών αρχών οδήγησης στην πίστα με εισηγητές κορυφαίους αναβάτες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας».


Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης το track day θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:30 το απόγευμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2016 11:04

The Supercar Club-3rd RACETRACK MEETING

Σαββατοκύριακο στο Αυτοκινητοδρόμιο
The Supercar Club-3rd RACETRACK MEETING
21- 23 OCTOBER 2016

 

Το πολυαναμενόμενο event του The Supercar Club είναι γεγονός!

Οι συμμετοχές στη διοργάνωση του ερχόμενου Σαββατοκύριακου (22 και 23 του τρέχοντα μήνα) πολλές και ο ενθουσιασμός των μελών μεγάλος
Τα δεκάδες πολυτελή supercars θα κυριεύσουν την πίστα των Σερρών, την μοναδική της χώρας και καλύτερη των Βαλκανίων.
Έφτασε η στιγμή για το πολυαναμενόμενο ραντεβού μας με τα χρονόμετρα.
Να σημειωθεί ότι η διήμερη αποκλειστική χρήση του αυτοκινητοδρομίου Σερρών αφορά αποκλειστικά στα μέλη του club, ενώ για τις κυρίες του club, για πρώτη φορά επισήμως, προβλέπεται Ladies Session!

Και όλα αυτά, για ακόμα μία φορά, και πάντα με σεβασμό προς τα μέλη του club.

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Νέα ασφαλτόστρωση το καλοκαίρι του 2017
Αναβάθμιση αθλητική-λειτουργική

 

Μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου Σερρών κ. Πέτρου Αγγελίδη ότι τον ερχόμενο χρόνο η πίστα θα ασφαλτοστρωθεί εκ νέου, όλα δείχνουν πως το Αυτοκινητοδρόμιο εισέρχεται σε νέα φάση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος έχει δεσμευτεί επ’ αυτού, αλλά κατά τις πρόσφατες δηλώσεις του στην διαδικτυακή Zougla.gr διευκρίνισε ότι παράλληλα θα ξεκινήσουν κι εργασίες αναβάθμισης των χώρων, των υποδομών και των εγκαταστάσεων του Αυτοκινητοδρομίου.

Για πρώτη φορά μάλιστα, προσδιόρισε ότι ο νέος ασφαλτοτάπητας και οι λοιπές εργασίες θα πραγματοποιηθούν και θα ολοκληρωθούν εντός του διμήνου Ιουλίου-Αυγούστου του 2017.

«Επιδιώκουμε» επισήμανε «να ενισχύσουμε το Αυτοκινητοδρόμιο από κάθε άποψη, προκειμένου να καταστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικό, ιδίως τώρα που κατασκευάζονται πίστες στη Ρουμανία και στη γειτονική Βουλγαρία. Ακριβώς γι αυτό το λόγο έχουμε εξασφαλίσει την συνεργασία του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου που θα επιβλέψει την όλη προσπάθεια».

Τέλος, ο κ. Αγγελίδης τόνισε ότι η εν λόγω αναβάθμιση-ανανέωση (αθλητική και λειτουργική) του Αυτοκινητοδρομίου θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό των πεντακοσίων (500) χιλιάδων ευρώ (μέσω των χρηματοδοτήσεων ΣΑΤΑ).

Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 10:15

Η Tyφoon MotoRacing UoWM με την μοτοσυκλέτα της

Ακόμη μία φορά στην πίστα των Σερρών
Η Tyφoon MotoRacing UoWM με την μοτοσυκλέτα της
Η πανεπιστημιακή ομάδα στην Ισπανία

 

Μετά τις πρώτες δοκιμές στην πίστα της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας της Tyφoon Motoracing UoWM η ομάδα του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Αυτοκινητοδρόμιο είναι και σήμερα εδώ για τις απαραίτητες τελικές δοκιμές.
Να σημειωθεί ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα και η μοτοσυκλέτα τους θα βρεθούν στην πίστα της Αραγωνίας (Motorland Aragon ) στην Ισπανία, όπου θα λάβουν μέρος στον διεθνή διαγωνισμό MotoStudent, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και διοργανώνεται από την MEF (Moto Engineering Foundation
Η ομάδα
Η Tyφoon Motoracing UoWM είναι μια φοιτητική ομάδα που ιδρύθηκε με σκοπό τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός αγωνιστικού δίκυκλου 250cc (κυβικών) τύπου MotoGP-3, καθώς η ανάπτυξη ενός πρωτότυπου μοντέλου αγωνιστικής μηχανής, το οποίο θα μπορεί να βιομηχανοποιηθεί αποτελεί αληθινή πρόκληση.
Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει όλες τις φάσεις του έργου, από το σχεδιασμό και τη δοκιμή μέχρι την παραγωγή.

Σελίδα 2 από 7

visit Serres

visit Serres

Simulator

prosomiotis

User Login

Month Calendar

Ιούλιος 2017 Αύγουστος 2017 Σεπτέμβριος 2017
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
facebook

Contact us

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας
Σέρρες, ΤΘ 1236/62110

Τηλέφωνο: 23210 52592
Fax: 23210 85828
Email:info@serrescircuit.gr


ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ