+++ From 16 Till 20/10 OPEN TRACK DAY, 21/10 & 22/10 PRIVATE EVENT-SUPERCARCLUB AUTO TRACK DAY +++
Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα - Ανακοινώσεις

Κυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017 09:33

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΓΩΝΑ

Η αθλητική οικογένεια του ελληνικού dragster πενθεί Μετά την από κοινού απόφαση (αργά το βράδυ του Σαββάτου) της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) και της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ) και την σύμφωνη γνώμη της οργανωτικής επιτροπής, των αγωνοδικών και των στελεχών της διοργάνωσης ματαιώθηκε ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster, η διεξαγωγή του οποίου είχε προγραμματιστεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 του τρέχοντα μήνα στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Να σημειωθεί ότι η εν λόγω απόφαση ελήφθη μετά το θανατηφόρο συμβάν που σημειώθηκε το Σάββατο (πρώτη ημέρα του πρωταθληματικού γύρου), κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο 21 ετών (αθλητής, αναβάτης μοτοσυκλέτας της ΑΜΟΤΟΕ) Δημοσθένης Αποστολίδης. Η αθλητική οικογένεια του dragster πενθεί, ενώ η διοίκηση και όλοι οι άνθρωποι του Αυτοκινητοδρομίου εκφράζουν τα από καρδιάς θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Από το Αυτοκινητοδρόμιο
Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 06:40

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου Ταχύτητα, δύναμη, ντεσιμπέλ, αδρεναλίνη και πλούσιο θέαμα στο Αυτοκινητοδρόμιο, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει τον 4ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος DRAGSTER που διοργανώνουν η Λέσχη Οδηγών Ντράγκστερ Ελλάδας (ΛΕΝΟΕ) και η Λέσχη Αυτοκινήτου-Μοτοσυκλέτας Σερρών (ΛΑΜΣ). Το διήμερο αναμένεται να είναι άκρως θεαματικό, αφού οι συμμετοχές αναμένεται να αγγίξουν τις εκατόν πενήντα, ενώ τα πιο δυνατά αυτοκίνητα και οι γρηγορότερες μοτοσυκλέτες της χώρας θα επιδοθούν στις πιο σκληρές αναμετρήσεις του έτους. Συμμαχία ταχύτητας και χρόνου! Κι όπως πάντα μόνιμος αντίπαλος το χρονόμετρο. Θέαμα και σκληρές κόντρες. Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στη μάχη της ευθείας της πίστας. Χιλιάδες φίλων κι οπαδών ανταποκρίνονται κιόλας στο κάλεσμα της Λέσχης Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδας-ΛΕ.Ν.Ο.Ε. και κλείνουν ραντεβού στις Σέρρες και θα καταφθάσουν στο Αυτοκινητοδρόμιο. Τιμή εισιτηρίου διημέρου (Σαββατοκύριακου) 10 (δέκα) ευρώ.
Τρίτη, 01 Αύγουστος 2017 06:31

Turkish Automobile Championship

Στο Αυτοκινητοδρόμιο 4-5-6 Αυγούστου

Τουρκικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτου

Παράλληλα και το Opel Corsa OPC Cup

Τον δεύτερο γύρο του εθνικού Πρωταθλήματος Αυτοκίνητου (Race Track Automobile Championship) διοργανώνει στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών η Τουρκική Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU), το ερχόμενο τριήμερο (Παρασκευή και Σαββατοκύριακο) 4-5 και 6 του τρέχοντος μήνα Αυγούστου.

Παράλληλα με το Πρωτάθλημα πίστας (Pist Şampiyonası) θα πραγματοποιηθεί και ο δεύτερος γύρος του κυπέλλου Opel Corsa OPC, ενός πολύ ενδιαφέροντος θεσμού που υποστηρίζεται από την γνωστή κατασκευαστική αυτοκινητοβιομηχανία.

Εκτός του ενιαίου με τα Opel Corsa OPC το πρόγραμμα περιελάμβανε ακόμα αγώνες σε δύο κατηγορίες: super group (turbo αγωνιστικά) και maxi group.

 

Τετάρτη, 05 Ιούλιος 2017 12:52

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας

 

Το ερχόμενο τριήμερο

BMU- Europe Road Racing Championship

Στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών

 

Εκατό και πλέον αναβάτες, οι καλύτεροι των Βαλκανίων, στις Σέρρες, σε μια αναμέτρηση με το χρόνο για την πολυπόθητη νίκη στο πλαίσιο του 7ου και 8ου γύρου του Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας Ανατολικής Ευρώπης (BMU- Europe Road Racing Championship) που θα πραγματοποιηθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο της πόλης το ερχόμενο τριήμερο Παρασκευή και Σαββατοκύριακο (7-8-9 Ιουλίου).

Τους εν λόγω γύρους του παμβαλκανικής διάστασης πρωταθλήματος διοργανώνουν η Βαλκανική Ένωση Μοτοσυκλέτας (Balkan Motorcycle Union), η Βουλγαρική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας και η Ρουμανική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία, ενώ θα συμμετέχουν μοτοσυκλετιστές από Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία κ.α.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή προβλέπονται ο τεχνικός έλεγχος και ελεύθερα δοκιμαστικά, το Σάββατο χρονομετρημένα δοκιμαστικά και οι αγώνες του 7ου γύρου του Πρωταθλήματος, ενώ την Κυριακή, μετά το απαιτούμενο warm up θα ολοκληρωθεί ο 8ος γύρος του.

Ακόμη μία φορά η σερραϊκή πίστα τίθεται στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου Αθλητισμού και καλεί όλους τους φίλους και τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού να προσέλθουν στο Αυτοκινητοδρόμιο για να συμμετέχουν και να βιώσουν τον παλμό μιας διοργάνωσης αυτού του μεγέθους.

Η είσοδος ελεύθερη.

Πέμπτη, 29 Ιούνιος 2017 17:38

California Superbike School

Στο Αυτοκινητοδρόμιο 
California Superbike School
Ξανά στις Σέρρες 1-2 Ιουλίου

Aκόμη ένας κύκλος του διεθνούς σχολείου στη πίστα των Σερρών, το προσεχές σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου.
Το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL έχει σαν στόχο να διδάξει την τεχνική που χρειάζεται ο αναβάτης για να αντιμετωπίσει κάθε στροφή του δρόμου με ασφάλεια και με εμπιστοσύνη στην οδηγική του ικανότητα.
Μία ημέρα στο Σχολείο είναι γεμάτη γνώση και πρακτική. Ξεκινάει αυστηρά στις 7.15 το πρωί και τελειώνει στις 17.30 το απόγευμα, ενώ περιλαμβάνει:
-Παρουσίαση κανόνων ασφαλείας.
-Την ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο θέμα «οδήγησης μοτοσυκλέτας» από την καλύτερη Ομάδα εκπαιδευτών στο κόσμο.
-5 x 20-λεπτά μαθήματα θεωρίας στην αίθουσα.
-5 x 20-λεπτά πρακτικής στη πίστα.

 

Τετάρτη, 21 Ιούνιος 2017 17:13

Life Motorcycle-Driving on track

Στο Αυτοκινητοδρόμιο 20-21 και 22/6

Life motorcycle-Driving on track

Ο Alex de Angelis στην πίστα των Σερρών

Υψηλή οδηγική εμπειρία στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, στο πλαίσιο του τριημέρου της Life motorcycle που διοργάνωσαν άψογα ως την τελευταία λεπτομέρεια οι Roberto και Joanna Magnone και η ομάδα τους.

Να σημειωθεί ότι μαζί με τον Roberto, τους Lorenzo Campani και Nicola Bollea, στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην τριήμερη εμπειρία στη σερραϊκή πίστα, βρίσκεται και ο διεθνούς φήμης αναβάτης Alex de Angelis, διακεκριμένος αθλητής του World Superbike Championship.

Στο Αυτοκινητοδρόμιο και τα μεγάλα περιοδικά Moto Italia, Superbikes Italia, Insella Italia, το βρετανικό FAST BIKE Magazine και ο γνωστός Δημήτρης Διατσίδης με το motograndprix.gr.

Η Life motorcycle και οι υπηρεσίες που προσφέρονται αποτελούν σπουδαία ευκαιρία για οδήγηση στο μοναδικό αυτοκινητοδρόμιο της Ελλάδας, αλλά και για τουρισμό, μιας και συμπεριλαμβάνονται στα πακέτα που προτείνονται (Greece on the bike-Driving on track and touring).

Θεωρία-οδήγηση-ανάλυση το τρίπτυχο που εξασφαλίζει την ποιότητα, μαζί με βίντεο-παρατηρήσεις στη διάρκεια ενός «ιδιαιτέρου μαθήματος» με μέγιστο αριθμό μαθητών τους οκτώ.

Το “πακέτο” της Life motorcycle περιλαμβάνει τα πάντα, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, χρήση της πίστας και της μοτοσυκλέτας, με την βενζίνη και τα λάστιχα, personal trainer που κάθε πρωί «ξυπνάει» το σώμα των συμμετεχόντων, ενώ το απόγευμα επιμελείται το απαραίτητο στρέτσινγκ, την φιλοξενία σε ξενοδοχείο και την διατροφή.

 

Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 12:44

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster

3ος Πανελλήνιος Πρωταθληματικός Γύρος Dragster Auto-Motο

 

Στη νέα πίστα το ερχόμενο σαββατοκύριακο

 

Σκληρές αναμετρήσεις με το χρονόμετρο, γκάζια, καπνός, μυρωδιά καμένων ελαστικών στον τρίτο Πανελλήνιο Πρωταθληματικό Γύρο Dragster Auto-Moto που διοργανώνει η Λέσχη Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδος (ΛΕΝΟΕ) στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών και στη νέα πίστα που προέκυψε, μετά την προέκταση της κύριας ευθείας του.

Ήδη το ενδιαφέρον των αθλητών (απ’ ολόκληρη την χώρα) είναι εντονότατο και ήδη οι συμμετοχές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών αγγίζουν τις διακόσιες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου θα εγκαινιαστεί η νέα πίστα, ενώ ο Μητροπολίτης Σερρών & Νιγρίτης θα τελέσει Αγιασμό.


Πρόγραμμα τελετής


10:00-10:45     Προσέλευση-άφιξη προσκεκλημένων

11:00-11:30      Αγιασμός από τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη

Σερρών & Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο

11:30                 Παράθεση δεξίωσης από την διοίκηση

της «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Α.Ε.»

Τιμή εισιτηρίου:

Σαββατοκύριακο-δέκα (10) ευρώ

Κυριακή-δέκα (10) ευρώ

 

Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 11:56

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΤΗΓΩΝ της ΛΑΜΣ

TRUCK NORTH SHOW 2017
Στο Αυτοκινητοδρόμιο το Σαββατοκύριακο
Αγώνες Φορτηγών-Επιδείξεις-Διαγωνισμοί-Dragster-εκπλήξεις

Supertrucks με εξωτερικές βελτιώσεις, εντυπωσιακές αερογραφίες, χλιδάτα εσωτερικά και φυσικά πλούσιο θέαμα αγωνιστικών φορτηγών στο Αυτοκινητοδρόμιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 20-21 Μαΐου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί το Truck Show North που διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου-Μοτοσικλέτας Σερρών με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Φορτηγού.

Ειδικότερα, η παρουσία εβδομήντα (70) και πλέον φτιαγμένων και απλών φορτηγών από διάφορες περιοχές της χώρας αναμένεται δυναμική, το θέαμα πλούσιο, ενώ τα slalom και οι αναμετρήσεις dragster έως τα τετρακόσια μέτρα της μεγάλης ευθείας, που προβλέπονται συναρπαστικές, θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με την κορυφαία εκδήλωση των αυτοκινητιστών θα λειτουργήσει η μεγαλύτερη έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ στη Βόρεια Ελλάδα.

Τιμή εισιτηρίου:
Σάββατο-πέντε (5) ευρώ
Κυριακή-πέντε (5) ευρώ

Ημερομηνία: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 Αρ. πρωτ.: 218 Προς: ΛΕΝΟΕ Θέμα: CAMPING Κύριοι, Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το camping που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, θα διατεθεί δωρεάν για τους συμμετέχοντες του αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2017. Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Με εκτίμηση ΜΑΡΙΟΣ ΖΙΧΝΑΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Τετάρτη, 10 Μάιος 2017 16:10

California Superbike School

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου

 

Η οδήγηση με ασφάλεια, η ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης  και η περαιτέρω ανάπτυξη της οδηγικής ικανότητας αποτελούν το βασικό στόχο του California Superbike School, τα μαθήματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στο Αυτοκινητοδρόμιο, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου.  

Πρόκειται για μία από τα πλέον αναγνωρισμένα σχολεία ασφαλούς οδήγησης σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται με την καθοδήγηση του Σπύρου Κούτρα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα της:

«Το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL έχει σαν στόχο να διδάξει την τεχνική που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε κάθε στροφή του δρόμου με ασφάλεια και με εμπιστοσύνη στην οδηγική σας ικανότητα. Εάν σας λείπει αυτή η εμπιστοσύνη, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να την αποκτήσετε. Θα σας εκπαιδεύσουμε διδάσκοντας τις σωστές τεχνικές για γίνει κάθε στροφή το καλύτερο κομμάτι της διαδρομής σας.

Στόχος μας είναι η συνεχής ανακάλυψη, η βελτίωση και η εφαρμογή των απαραίτητων τεχνικών που μπορούν να περιγράψουν διεξοδικά τη τέχνη της οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας. Τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν από κάθε αναβάτη, ανεξάρτητα το τύπο μοτοσυκλέτας που οδηγεί, την εμπειρία του/της και για όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Οι εκπαιδευτές αλλά και όλο το προσωπικό του Σχολείου θα σας περιμένουν για δύο ημέρες γεμάτες γνώση και εκπαίδευση, στα γνωστά υψηλά επίπεδα υπηρεσίας του μοναδικού ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ που λειτουργεί στην χώρα μας.

Μία ημέρα στο Σχολείο είναι γεμάτη γνώση και πρακτική. Ξεκινάει αυστηρά στις 7.15 το πρωί και τελειώνει στις 17.30 το απόγευμα, ενώ περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση κανόνων ασφαλείας.
  • Την ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο θέμα «οδήγησης μοτοσυκλέτας» από την καλύτερη Ομάδα εκπαιδευτών στο κόσμο.
  • 5 x 20-λεπτά μαθήματα θεωρίας στην αίθουσα.
  • 5 x 20-λεπτά πρακτικής στη πίστα.
  • Μαθητές-προς-εκπαιδευτή αναλογία 3:1 ή χαμηλότερο ανά γκρουπ.
  • Ένας εκπαιδευτής εκτός πίστας για το Επίπεδο Τέσσερα (Level IV)
  • Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης για το Επίπεδο Τέσσερα (Level IV)».
Σελίδα 2 από 8

visit Serres

visit Serres

Simulator

prosomiotis

User Login

Month Calendar

Σεπτέμβριος 2017 Οκτώβριος 2017 Νοέμβριος 2017
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σα Κυ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
facebook

Contact us

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας
Σέρρες, ΤΘ 1236/62110

Τηλέφωνο: 23210 52592
Fax: 23210 85828
Email:info@serrescircuit.gr


ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ