+++ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/8/2017 Η ΠΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ +++
Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα - Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2015 10:43

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ημερομηνία: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015
Αρ. πρωτ.: 156
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
 
 
Η Εταιρία «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ ΟΤΑ» πρόκειται να προβεί στην εκποίηση άχρηστων μεταλλικών υλικών.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δώσουν προσφορά καλούνται να την καταθέσουν στα γραφεία της εταιρίας στο Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας Σερρών έως την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015, η ώρα 12:00μ.μ..
Πληροφορίες παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τα γραφεία της εταιρίας, τηλ. 2321052592.   
 
Δελτίο Τύπου
1/10/2015
 
Τον 5ο και προτελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών πoυ προκήρυξε η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ) και διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου-Μοτοσυκλέτας Σερρών (ΛΑΜΣ) θα φιλοξενήσει το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.
 
Ο Αγώνας, ο οποίος θα προσμετρήσει στο πρωτάθλημα ταχύτητας της Ομοσπονδίας για το 2015 θα  διεξαχθεί τη Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ενώ την προηγούμενη Σάββατο 3 του μήνα θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές και ελεύθερες δοκιμές.
Να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι οδηγοί μοτοσυκλέτας απ’ όλη τη χώρα είναι μεγάλο και οι συμμετοχές υπολογίζονται περί τις πενήντα (50).
Οι αγωνιζόμενοι θα «τρέξουν» ανά κατηγορία (Open, Racing, Super Sport και Super Stock), σύμφωνα με τις διατάξεις του Διεθνούς Αθλητικού Κώδικα, του Αγωνιστικού Κανονισμού Ταχύτητας και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα.
Επισημαίνεται, ότι μετά τον τερματισμό κάθε κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί απονομή επάθλων.
 
Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος
Σάββατο 3/10
Ελεύθερες δοκιμές και χρονομετρημένες δοκιμές 
Κυριακή 4/10   
Έναρξη Αγώνα (11:00 π.μ.)
 
Τιμή εισιτηρίου (μόνο την Κυριακή): πέντε (5) ευρώ 
 
Για περισσότερες πληροφορίες στον κ. Γιώργο Βουδούρη (πρόεδρος ΛΑΜΣ) στο τηλ.: 6944/552345
 
Από το Γραφείο Τύπου
 

Για τρίτη συνεχή χρονιά η καρδιά του τουρκικού μηχανοκίνητου αθλητισμού χτύπησε στις Σέρρες, καθώς το τριήμερο 14-15 και 16 του Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Αυτοκινητοδρόμιο της πόλης ο πέμπτος αγώνας, στο πλαίσιο του Τουρκικού Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας, που διοργάνωσε η εθνική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας της γείτονος.

Εκατόν τριάντα αναβάτες έτρεξαν και συναγωνίστηκαν και στις πέντε κατηγορίες, μεταξύ των οποίων κι αυτή των γυναικών.

Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2015 06:14

Ποδηλατικοί Αγώνες Leon Trophy

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουλίου, διεξήχθησαν ποδηλατικοί αγώνες τύπου πίστας.
Τα κύρια χαρακτηριστικά της διοργάνωσης από τον οικείο Ποδηλατικό Όμιλο «ΒΕΛΟΣ», άρρηκτα συνδεδεμένο με το χαρακτήρα της πίστας, ήσαν η ταχύτητα και η δύναμη.

Τον αγώνα συνόδευσαν παράλληλες δράσεις εκθεσιακού τύπου, που διαδραματίστηκαν μέσα στο χώρο του Αυτοκινητοδρομίου.

Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2015 11:04

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ημερομηνία: Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015
Αρ. πρωτ.: 104
 
 
Προς: κ.κ.
1. Θεόδωρο Αραμπατζή 
2. Παντελή Χράπα
3. Παναγιώτη Γρηγοριάδη
4. Αθανάσιο Γάτσιο
5. Αλέξανδρος Δάφτσιο
6. Γεώργιο Γούνα
7. Ευστράτιο Δημητρίου    
 
 
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 και ώρα 19:30 στα γραφεία της εταιρίας (Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας) σε Διοικητικό Συμβούλιο με τα εξής θέματα:
 
1.Ενημέρωση-συζήτηση για τα μίσθια των χώρων εστίασης του Αυτοκινητοδρομίου.
2.Παράταση-ανανέωση σύμβασης για την συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου του Αυτοκινητοδρομίου.
3.Αποζημίωση πολιτικών μηχανικών για την μελέτη στατικής επάρκειας των αυθαιρέτων στο χώρο του Αυτοκινητοδρομίου. 
4.Αίτημα της ΛΑΜΣ για μείωση τιμολογίου της τελευταίας διοργάνωσης.
5.Ανανέωση πιστοποιητικού ενεργητικής πυροπροστασίας.
6.Ενημέρωση-εξέταση του αιτήματος του συλλόγου εκπαιδευτών σχολών οδηγών για χρήση του προσομοιωτή του Αυτοκινητοδρομίου.
7.Ενημέρωση για το αίτημα διοργανωτή εκδηλώσεων περί μείωση του τιμολογίου αποκλειστικής χρήσης της πίστας.
8.Εξέταση θέματος τραπεζικών συναλλαγών.
9.Σύμβαση Πρόσβασης στο σύστημα ηλεκτρονικής τραπεζικής παροχής της τράπεζας «ΕΘΝΙΚΗ»
10.Πρόταση χρήσης κινητού τηλεφώνου από μέλη του διοικητικού συμβουλίου.  
 
Για την Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Α.Ε. Ο.Τ.Α.
 
 
                                                                                      ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
                                                                                                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ελτίο Τύπου
 
2-6-2015 
 
Μετά τις προβλεπόμενες-από τη σχετική νομοθεσία-διαδικασίες και τη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ-ΟΤΑ», τα μέλη του συγκροτήθηκαν σε Σώμα. 
 
Ειδικότερα, στη νέα διοίκηση της Εταιρείας συμμετέχουν οι: 
 
·        Θεόδωρος Αραμπατζής (δημοτικός σύμβουλος) ως Πρόεδρος,
 
·        Παναγιώτης Γρηγοριάδης (δημοτικός σύμβουλος) ως Αντιπρόεδρος,
 
·        Παντελής Χράπας (δημοτικός σύμβουλος) ως Διευθύνων Σύμβουλος. 
 
Μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι οι:
 
·        Αθανάσιος Γάτσιος (δημοτικός σύμβουλος)
 
·        Γεώργιος Γούνας-εκπρόσωπος ΕΒΕΣ
 
·        Αλέξανδρος  Δάφτσιος-εκπρόσωπος ΛΑΜΣ
 
·        Ευστράτιος Δημητρίου-εκπρόσωπος των πολιτών -Υπεύθυνος λειτουργίας της πίστας και των εγκαταστάσεων του Αυτοκινητοδρομίου.
 
 
Από το Γραφείο Τύπου του Αυτοκινητοδρομίου.
Η εταιρία με την επωνυμία «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Α.Ε. Ο.Τ.Α.» Προκηρύσσει ανοικτή πλειοδοτική δημοπρασία, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση ακινήτου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως καφετέρια-αναψυκτήριο-κυλικείο. Το προς εκμίσθωση ακίνητο διαθέτει προς χρήση ένα κατάστημα το οποίο περιλαμβάνει: μία αίθουσα με τους βοηθητικούς χώρους αυτής, συνολικού εμβαδού 160τμ, που βρίσκεται στο 1ο όροφο ενός κτηρίου κείμενου στο χώρο των εγκαταστάσεων του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών και ενός βοηθητικού αποθηκευτικού χώρου, εμβαδού 80τμ, ευρισκόμενου στο ισόγειο του ως άνω κτηρίου, που αποτελείται από μία αποθήκη, εμβαδού 70τμ και τις τουαλέτες, εμβαδού 10τμ και β)ενός χώρου, εμβαδού 30τμ, που βρίσκεται κάτωθεν των κερκίδων, οι οποίες βρίσκονται στο χώρο των εγκαταστάσεων του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών. Για την συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν έγγραφη οικονομική προσφορά από τους ίδιους διαγωνιζόμενους, υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι ο διαγωνιζόμενος έλαβε γνώση όλων των όρων της διακήρυξης, εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας ή γραμμάτιο παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για ποσό ίσο προς το 20% με την τιμή εκκίνησης η οποία ορίζεται στο ποσό των χιλίων διακοσίων (1200€) ευρώ, ως εγγύηση για την ακριβή εκπλήρωση των όρων καθώς επίσης ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 και ώρα από 12:00μ.μ. έως τις 14:00μ.μ. ενώπιων της αρμόδιας επιτροπής της εταιρίας Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Α.Ε. Ο.Τ.Α. στο Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας. Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τα γραφεία της εταιρίας, υπεύθυνη Χρύσα Γιανισλή, τηλ. 2321052592. Ο Διευθύνων Σύμβουλος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση με θέμα «Προώθηση Οδηγικής Συνείδησης & Ασφαλούς Οδήγησης σε Τοπικό Επίπεδο στη Διασυνοριακή Περιοχή Ελλάδας-Βουλγαρίας», την οποία διοργανώνει ο Δήμος Σερρών ως Επικεφαλής Εταίρος στο πλαίσιο του προγράμματος "PROMO SAFE DRIVING", στις 15 Νοεμβρίου του 2013, στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών. Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Έναρξη: Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, ώρα 16:30 μ.μ.
Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2013 09:00

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ

Μετά τις απαιτούμενες εργασίες, προκειμένου να αποκατασταθεί η κύρια πίστα, το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών είναι πλέον έτοιμο να υποδεχθεί τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ειδικότερα, με το πέρας (την περασμένη Κυριακή 15 του μήνα) των εργασιών αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα κατά μήκος της αγωνιστικής γραμμής και σε όλες τις στροφές, το Αυτοκινητοδρόμιο ανοίγει για να φιλοξενήσει αθλητές, οδηγούς αυτοκινήτων κι αναβάτες μηχανών, κατά τη διάρκεια των καθημερινών ελεύθερων προπονήσεων και των διοργανώσεων-events που προγραμματίζονται. Έτσι, κι αφού τα παιδιά του Αυτοκινητοδρομίου ολοκληρώσουν και τις σχετικές εργασίες συντήρησης-καλλωπισμού, η πίστα θα δεχθεί-ειδικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου-μόνον αυτοκίνητα. Μηχανές και οι αναβάτες τους θα μπορούν να τρέξουν στην πίστα από την επόμενη (Δευτέρα 23 του μήνα). Επισημαίνεται, ότι ήδη στο πρόγραμμα του Αυτοκινητοδρομίου για το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο συμπεριλαμβάνονται: Διοργανώσεις-events • California Superbike School (μαθήματα μηχανοδήγησης) το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου. • Ferrari Club Πέμπτη και Παρασκευή 3-4 Οκτωβρίου. • ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ VIII από το περιοδικό ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ το τριήμερο 11-12-13 Οκτωβρίου (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή). • Romanian Superbike από το Ρουμανικό FireMotorSport Club στις 18-19-20 Οκτωβρίου (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή). • North Track Festival (τετρακοσάρι στην ευθεία με τράκτορες) την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο 25-26 και 27 Οκτωβρίου. Ελεύθερη Προπόνηση Η πίστα του Αυτοκινητοδρομίου είναι ανοιχτή για ελεύθερες προπονήσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών όλες τις υπόλοιπες καθημερινές ημέρες, καθώς και το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου. Από το Γραφείο Τύπου του Αυτοκινητοδρομίου
Ο Δήμος Σερρών, έχοντας υλοποιήσει πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών στο πλαίσιο του παραπάνω έργου, επιθυμεί τη συμβολή όλων των ενδιαφερομένων, μέσω της διεξαγωγής σχετικής έρευνας και συμπλήρωσης του επισυναπτόμενου ερωτηματολογίου. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα συμβάλλουν στη βέλτιστη οργάνωση και στη συνέχιση της λειτουργίας της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης, μετά το πέρας των εργασιών του έργου.Παρακαλούμε να απαντήσετε στις ακόλουθες ερωτήσεις. Παρακαλούμε να απαντήσετε στις ακόλουθες ερωτήσεις. Ο χρόνος που απαιτείται είναι ελάχιστος. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας. http://promosafedriving.gr/survey/index.php/384648/lang-el
Σελίδα 4 από 7

visit Serres

visit Serres

Simulator

prosomiotis

User Login

Month Calendar

Ιούλιος 2017 Αύγουστος 2017 Σεπτέμβριος 2017
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
facebook

Contact us

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας
Σέρρες, ΤΘ 1236/62110

Τηλέφωνο: 23210 52592
Fax: 23210 85828
Email:info@serrescircuit.gr


ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ