+++ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/8/2017 Η ΠΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ +++
Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα - Ανακοινώσεις

Μάιος 1998 - Μάιος 2012 "Με ταχύτητα στο μέλλον..."

Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα των τετραήμερων εκδηλώσεων που διοργανώνει η Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ ΟΤΑ σε συνεργασία με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών (ΛΑΜΣ), καθως με την αλλαγή του ασφαλτοτάπητα της πίστας ξεκινά μια νέα περίοδος γι αυτήν.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
(17-20/5/2012)
 
Πέμπτη (17/5)-Κυριακή (20/5)
 
Έκθεση Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας από τις αντιπροσωπείες των Σερρών, στο parking του Αυτοκινητοδρομίου (από το πρωί έως το βράδυ)

Παρασκευή 18/5
 
“North Truck Show”
Φορτηγά-Νταλίκες (τράκτορες)
Ελεύθερες δοκιμές (από το πρωί έως το απόγευμα)
-Είσοδος ελεύθερη-
***
Συναυλία (9 το βράδυ) με τους
Μύρωνα Στρατή
Ησαΐα Ματιάμπα
Παναγιώτη Τσακαλάκο
-Είσοδος 5 ευρώ-
 
Σάββατο 19/5

“North Truck Show”
Φορτηγά-Νταλίκες (τράκτορες)
Χρονομετρημένες δοκιμές
Δυναμομέτρηση
-Είσοδος 5 ευρώ-
***
 Εκδήλωση (9 το βράδυ)
Απονομή τιμητικών διακρίσεων  
***
Συναυλία (9:30 το βράδυ) με το
σερραϊκό μουσικό συγκρότημα νέων
«άρπα-κόλλα»  
-Είσοδος ελεύθερη-
 
Κυριακή 20/5

“North Truck Show”
Φορτηγά-Νταλίκες (τράκτορες)
Δοκιμαστικές εκκινήσεις  Dragster
Διαγωνισμός-καλλιστεία αερογραφίας
και καλαισθησίας καμπίνας
-Είσοδος 5 ευρώ-


Παρασκευή 18 Μαΐου στο Αυτοκινητοδόμιο Σερρών

Μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων εμφανίσεων στην Αθήνα, η πιο feelgood νεανική παρέα ταξιδεύει για ένα μοναδικό live στις Σέρρες στο Αυτοκινητοδρόμιο, την Παρασκευή 18 Μαΐου.

Ο Μύρωνας Στρατής, ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και όλοι μαζί, ανακαλύπτοντας τις κοινές μουσικές τους  αγάπες, ετοιμάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες, πλησιάζει την soul, φλερτάρει με το funk και λοξοκοιτάζει την disco, οι τρεις τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές, με απώτερο σκοπό να μην μείνει κανείς… καθιστός!Αν κάποιος αναρωτιέται τι κοινό έχει ο Prince με τα «Ξύλινα Σπαθιά», ο Λάκης Παπαδόπουλος με την Rihanna και ο David Guetta με τους «Onirama»  οι αποστομωτικές απαντήσεις βρίσκονται στο Αυτοκινητοδρόμιο, στις Σέρρες!
Επίσης αν αναρωτιέται κανείς τι κοινό έχει ο λαμπερός Μύρωνας Στρατής, ο οποίος έχει υπογράψει το πιο πολυακουσμένο τραγούδι της δεκαετίας και μια σειρά ακόμη επιτυχίες που επαναπροσδιόρισαν τον ελληνικό «pop - rock» ήχο, με τον πιο ολοκληρωμένο, χαρισματικό, performer – τραγουδιστή - χορευτή Ησαΐα Ματιάμπα και τον νικητή του «Greek Idol» αλλά και έτοιμο για δικό του ξεκίνημα στη δισκογραφία Παναγιώτη Τσακαλάκο, οι επίσης αποστομωτικές απαντήσεις στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών!!!

Την συναυλία ανοίγει το σερραϊκό συγκρότημα "fiasco@band"

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας, Σέρρες

http://www.serrescircuit.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών στις 3 Μαΐου 2012 και ώρα 11.30 π.μ, με αντικείμενο την έναρξη λειτουργίας της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης, στο πλαίσιο του έργου «PROMO SAFE DRIVING», το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013».


Η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης απευθύνεται κυρίως στους οδηγούς που είναι περισσότερο «εκτεθειμένοι» σε οδικούς κινδύνους. Οι επαγγελματίες οδηγοί όλων των κατηγοριών ανήκουν στην κατηγορία αυτή και σκοπός της λειτουργίας της Σχολής  είναι η διαμόρφωση συνείδησης ασφαλούς οδήγησης μέσω:
•    ενημέρωσης για τις αιτίες και τα αποτελέσματα των οδικών τροχαίων ατυχημάτων,
•    εκπαίδευσής τους σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες τόσο από άποψη συνθηκών περιβάλλοντος (ομίχλη, ολισθηρότητα, ανεξέλεγκτες προσβάσεις παροδίων) όσο και συνθηκών φυσικής κατάστασης (κόπωση, υπνηλία, αλκοόλ).


Η εκπαίδευση στη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης θα γίνει με χρήση ιδιαίτερα καινοτόμων μεθόδων από εξειδικευμένους εκπαιδευτές υπό την επιστημονική εποπτεία του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και με τη χρήση προσομοιωτή οδήγησης.


Στην παραπάνω εκδήλωση έχουν προσκαλεστεί εκπρόσωποι συλλογικών φορέων που απασχολούν επαγγελματίες οδηγούς όπως η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, το Γενικό Νοσοκομείο, το ΕΚΑΒ, τα Αστικά Λεωφορεία, τα υπεραστικά Λεωφορεία, το Σωματείο των ΤΑΧΙ, η Κοινοπραξία Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων, ο Σύλλογος Τουριστικών Λεωφορείων, κ.α. προκειμένου να γνωρίσουν το έργο PROMO SAFE DRIVING, να ενημερωθούν για το τρόπο λειτουργίας της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης και να ενημερώσουν κατάλληλα τα μέλη τους για τη συμμετοχή τους σ’ αυτή.

Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, θα παραμείνει κλειστό από τις 21/5 και περίπου για δύο μήνες λόγω της έναρξης των εργασιών, για την αποκατάσταση της ασφάλτου. Για τους φίλους του Αυτοκινητοδρομίου θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.

Τρίτη, 10 Απρίλιος 2012 09:38

Promo Safe Driving

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα : Με επιτυχία στέφθηκε Τεχνική Συνάντηση μεταξύ των εμπλεκόμενων Ελλήνων φορέων της πράξης ¨PROMO- SAFE- DRIVING¨ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Στις 16 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία πολύωρη τεχνική συνάντηση μεταξύ των εμπλεκόμενων Ελλήνων φορέων στα πλαίσια της πράξης με τίτλο «Προώθηση της ασφαλούς Κυκλοφοριακής Συνείδησης σε Τοπικό Επίπεδο στη Διασυνοριακή Περιοχή Ελλάδας – Βουλγαρίας», με ακρωνύμιο PROMO SAFE DRIVING.
Στην συνάντηση μετείχαν εκπρόσωποι του Δήμου Σερρών (Επικεφαλής Εταίρος του έργου PROMO SAFE DRIVING), του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, της Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, καθώς και των τριών αναδόχων που προέκυψαν από τους αντίστοιχους διαγωνισμούς για την υλοποίηση δράσεων που προβλέπονται στο έργο, ήτοι: α) για την αναβάθμιση των υποδομών του Αυτοκινητοδρομίου και του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής (ΓΑΛΑΝΗΣ Π. ΣΤΕΡΓΙΟΣ Ε.Δ.Ε.), β) για την προμήθεια του αντίστοιχου εξοπλισμού για τις δομές αυτές (ΤΣΙΛΙΑΚΟΥΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ) και γ) του Τεχνικού Συμβούλου Υποστήριξης του Δήμου Σερρών (ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ) στην συνολική υλοποίηση του έργου PROMO SAFE DRIVING και στην εκπαιδευτική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του έργου τόσο στην υπό σύσταση Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης, που θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, όσο και στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Σερρών έθεσαν τους στόχους του έργου και τόνισαν την αναγκαιότητα τήρησης του αυστηρού χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του με σκοπό την μεγιστοποίηση των ωφελειών στην τοπική κοινωνία. Ιδιαίτερα τονίστηκε ο καινοτόμος χαρακτήρας του έργου, ειδικά όσον αφορά στη λειτουργία της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης, υπό την επιστημονική εποπτεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Στην συνέχεια οι εκπρόσωποι του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς το Δήμο Σερρών, καθώς και την αναγκαιότητα στενής συνεργασίας με τους τρεις αναδόχους με σκοπό την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την μη διατάραξη των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην οργάνωση λειτουργίας της υπό σύσταση νέας δομής της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης, υπό την επιστημονική εποπτεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με σκοπό την αξιοποίησή της και μετά το πέρας των εργασιών του έργου.
Στην συνέχεια οι εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, επίσης δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς το Δήμο Σερρών, καθώς και την αναγκαιότητα στενής συνεργασίας με τους τρεις αναδόχους με σκοπό την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την μη διατάραξη των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων στις εγκαταστάσεις του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο τμήμα τη λειτουργίας της υπό σύσταση νέας δομής της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης που θα αποσκοπεί στην ενημέρωση- ευαισθητοποίηση εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, ώστε με την σειρά τους να είναι σε θέση να συμμετέχουν στην εκπαίδευση των μαθητών τους κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Αναδόχου για την αναβάθμιση των υποδομών του Αυτοκινητοδρομίου και του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, ανέπτυξε πλήρως το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των εργασιών, που προβλέπονται να ολοκληρωθούν έως τα τέλη Σεπτέμβρη, διασφαλίζοντας τη μη διατάραξη των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, αλλά και του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.
Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος του Αναδόχου για την προμήθεια του αντίστοιχου εξοπλισμού για τις δομές αυτές (στον οποίο συμπεριλαμβάνεται εκπαιδευτικός προσομειωτής οδήγησης αλλά και παιδικά ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και ποδήλατα), πραγματοποίησαν μία σύντομη παρουσίαση του εξοπλισμού και των δυνατοτήτων του, δηλώνοντας τη διάθεση συνεργασίας στη λειτουργία των 2 παραπάνω δομών.

Τέλος οι εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ανέλυσαν το πλάνο οργάνωσης λειτουργίας της εκπαιδευτικής διαδικασίας που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του έργου τόσο στην υπό σύσταση Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης, που θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, όσο και στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Ειδική ανάλυση πραγματοποιήθηκε σχετικά με τη θεματολογία των εκπαιδεύσεων, τις ομάδες των δυνητικά εκπαιδευόμενων (επαγγελματίες οδηγοί, μη έμπειροι οδηγοί, εκπαιδευτικοί, νέοι σε ηλικία οδηγοί, εκπαιδευτές οδηγών, νεαροί οδηγοί με παραβατική συμπεριφορά, κ.ά.), το πλάνο υλοποίησης των εκπαιδεύσεων, καθώς και τις απαραίτητες ενέργειες προσέλκυσης εκπαιδευόμενων με σκοπό την μεγιστοποίηση των ωφελειών του έργου.  Στα πλαίσια αυτά συμφωνήθηκε ένα πλάνο δράσεων υπό την εποπτεία του Δήμου Σερρών, με την αμέριστη συμπαράσταση του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, καθώς και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με σκοπό την επίσπευση υλοποίησης του έργου.

Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 18:53

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4/2/2011

Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης Αυτοκινητιστικών Λεσχών Ελλάδος (Hellenic Automobile Clubs Union) και όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ότι κατά την διάρκεια του 2011 έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών:

- Track Day , 12-13 Φεβρουαρίου 2011

- 6ο Track Event , 15-16 Οκτωβρίου 2011

Για λεπτομέρειες-διευκρινίσεις απευθυνθείτε στον υπεύθυνο HAC οποιασδήποτε λέσχης ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Για την Ένωση HAC

Alfistinord Club

BMW Club Makedonia

ColtNet Club

Corolla Club

Ηyundai Getz Club


Greek Renault Club

Mazda North Club

Union of Nissan Clubs

PRC Club

    Hellenic RX8 Club

SciroccoGreece Club

Skoda Fans Club
Subamaniacs Club

Swift Club

Φίλες και φίλοι,

Το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών και πάλι κοντά στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αυτή τη φορά, προκειμένου να διευκολύνει τους φίλους και τους ενδιαφερόμενους αποφάσισε-εξ αιτίας και των δύσκολων οικονομικά καιρών-τη μείωση της τιμής χρήσης των box της σερραϊκής πίστας.

Ειδικότερα, η τιμή των 240 ευρώ (120 Σάββατο + 120 Κυριακή) αντικαθίσταται με νέα χαμηλότερη.

Η νέα προσφορά για τη χρήση των box για Σάββατο και Κυριακή ορίστηκε στο ποσό των 180 ευρώ (90 ευρώ ημερησίως).

Να σημειωθεί ότι η προσφορά χρήσης των box την προηγούμενη μέρα (Παρασκευή) ή την επόμενη (Δευτέρα) συνεχίζει να ισχύει.

Από το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ-ΟΤΑ 

Πέμπτη, 29 Ιούλιος 2010 07:49

Κ11 - Αλκης Συνιώρης

Κ11 - Αλκης Συνιώρης

Από 1η Αυγούστου 2010, η στροφή Κ11 του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών θα φέρει το όνομα Άλκης Συνιώρης στη μνήμη του αγαπημένου μας πρωταθλητή και φίλου.


Ο Δήμαρχος Σερρών και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ.

Παρασκευή, 21 Μάιος 2010 07:33

ΠΡΩΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ SUPERBIKE

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ SUPERBIKE TEST που διοργανώθηκε στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Στις Σέρρες και το 2011!

Το περιοδικό 0300 σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ένωση περιοδικών παγκοσμίως SWA (Supertest World Association) διοργάνωσε την πρώτη διεθνή δοκιμή μοτοσυκλετών superbike στην χώρα μας, στις 13-15 Μαϊου 2010.

Τετάρτη, 05 Μάιος 2010 07:29

Kevin Schwantz

O Kevin Schwantz με την ομάδα του επιστρέφει ξανά στις Σέρρες

Μετά τα επιτυχημένα διήμερα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας το 2008 ο Kevin Schwantz με την ομάδα του επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα για μια νέα σειρά μαθημάτων στην πίστα των Σερρών στις 6 και 7 Μαΐου 2010.kevin Schwantz
Ο Kevin Schwantz ένας από τους μεγαλύτερους αναβάτες μοτοσικλέτας όλων των εποχών θα βρεθεί ξανά στην πίστα των Σερρών με συνοδηγούς 6 ακόμη εκπαιδευτές διεθνούς επιπέδου και 7 μοτοσικλέτες SUZUKI GSX-R για να διδάξει τα μυστικά της γρήγορης και ασφαλούς οδήγησης σε Έλληνες αναβάτες μοτοσικλετών SUZUKI. Ο ίδιος ο Kevin Schwantz λέει: « Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ στην Πίστα των Σερρών, στην Ελλάδα. Είναι φανταστικό να οδηγώ σε μια πίστα που το όνομα μιας στροφής έχει το όνομά μου!» και συμπληρώνει « ελπίζω και φέτος στις 6 και 7 Μαΐου να περάσουμε όσο καλά όσο και το 2008».

Σελίδα 6 από 7

visit Serres

visit Serres

Simulator

prosomiotis

User Login

Month Calendar

Ιούλιος 2017 Αύγουστος 2017 Σεπτέμβριος 2017
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
facebook

Contact us

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας
Σέρρες, ΤΘ 1236/62110

Τηλέφωνο: 23210 52592
Fax: 23210 85828
Email:info@serrescircuit.gr


ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ