+++ OPEN FREE PRACTICE From 15/02/18 Till 16/02/18, 17/02/18 & 18/02/18 GREEK MOTORCROSS CHAMPIONSHIP +++
Trackday

Trackday

Πέμπτη, 16 Μάρτιος 2017 10:48

Alfisti.gr το ερχόμενο τριήμερο

Alfisti.gr-10ο Ετήσιο Διεθνές TrackDay

Την ερχόμενη Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο

Ένα ακόμη event από τα μέλη και τους φίλους του Αlfisti.gr στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, όπου θα πραγματοποιηθεί το 10ο Ετήσιο Διεθνές TrackDay, το ερχόμενο τριήμερο 17-18 και 19 του μήνα.

Ενδεικτικά τα όσα αναφέρονται στην πρόσκληση-ανακοίνωση του Alfisti.grγια την διοργάνωση:

«Αγαπητοί Alfisti και φίλοι,

Με 10 χρόνια εγγύηση τις προηγούμενες επιτυχημένες μας προσπάθειες λοιπόν σας καλούμε στην επετειακή μας με πολλές εκπλήξεις αλλά και ομοιότητες.

Το 10ο Ετήσιο 3ήμερο Trackday μας στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών λοιπόν θα διεξαχθεί στις 17, 18 και 19 Μαρτίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια!!!

»Σε όλους που έχουν στηρίξει το alfisti.gr, τους χορηγούς μας, τους ανθρώπους από όλους τους χώρους (τόσο του μηχανοκίνητου αθλητισμού όσο των media) τους εθελοντές μας, αλλά και όλους μα όλους που έχουν βοηθήσει, ο καθένας με τον τρόπο του για να κάνουμε το έργο μας πραγματικότητα.

»Με το σκεπτικό ότι θα μπορέσουμε να έχουμε τουλάχιστον το 90% αυτών από Αlfa Romeo (ίσως κάποιες άλλες "ειδικές" φιλικές εξαιρέσεις και δεν θα είναι ένα ακόμα Open track day όπου βλέπεις περισσότερα «αλλόθρησκα») αποφασίσαμε ότι προτεραιότητα στις συμμετοχές έχουν φυσικά οι Alfa Romeo και ότι δεν θα δεχτούμε παραπάνω από 80!

»Με γνώμονα την ευχαρίστηση και με την πειθώ δέκα πλέον συνεχόμενων ετήσιων διοργάνωσεων σας προσκαλούμε να δώσετε το "παρών" αναδεικνύοντας το δυναμισμό και την καρδιά της ALFA ROMEO!

Ραντεβού στις Σέρρες λοιπόν για 10η συνεχόμενη χρονιά»!

 

HONDA TECH S2 track day

 

Αντοχή και γρήγοροι ρυθμοί στο track day-event που διοργανώνει στο Αυτοκινητοδρόμιο (την ερχόμενη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου) η HONDA-TECH S2Team για αυτοκίνητα της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας (κι όχι μόνον).

Να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει οι φίλοι των track day είναι ιδιαίτερο κι έτσι περί τους σαράντα οδηγούς θα ζήσουν ένα διήμερο οδηγικής απόλαυσης.

Όσοι θα λάβουν μέρος πρόκειται να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες στο χώρο τις αυτοκίνησης, καθώς είναι άτομα που συνειδητοποιημένα έχουν επιλέξει την Honda κι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα πράγματα για τα μοντέλα της, την βελτίωση και την συντήρησή τους.

Από το Αυτοκινητοδρόμιο

Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 10:30

SpeedSector και Ferrari Club

SpeedSector και Ferrari Club
Το Σαββατοκύριακο στο Αυτοκινητοδρόμιο

 

Δυνατές εμπειρίες με δυνατά αυτοκίνητα στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, καθώς το ερχόμενο σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου οι εραστές των ωραιότερων supercars έδωσαν "ραντεβού" στην πίστα για ένα ακόμη ξεχωριστό event.

Οι άνθρωποι του SpeedSector προσπαθούν να επαναφέρουν την χαρά της οδήγησης στους ιδιοκτήτες ξεχωριστών αυτοκινήτων. Εντυπωσιακά Sports Cars, αυτοκίνητα για πίστα (Track day cars) και Supercars συνυπάρχουν στο περιβάλλον της πίστας (αλλά και σε διαφορετικά events) με σκοπό την καλύτερη κι ασφαλή απόλαυσή τους.

Η ώρα που όλοι οι λάτρεις των supercars περιμένουν έφτασε... Το event του SpeedSector στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών αποτελεί πλέον θεσμό. Το διήμερο ταχύτητας και αδρεναλίνης, στην πιο καυτή πίστα της Ελλάδας είναι γεγονός…

Το Σάββατο η πίστα θα φιλοξενήσει το Ferrari Club, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του SpeedSector.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πέμπτη, 09 Ιούνιος 2016 11:49

Ελληνοβουλγαρική συνάντηση supercars

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου
Seven Roads Club και Premium Rally
Ελληνοβουλγαρική συνάντηση supercars

Διήμερο οδηγικής απόλαυσης με super cars το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου στην πόλη των Σερρών.
Οι συμμετέχοντες στο πενθήμερο (9-13 του μήνα) βουλγαρικό Premium Rally και τα μέλη του ελληνικού Seven Roads Club έδωσαν ραντεβού στο Αυτοκινητοδρόμιο για να γνωριστούν καλύτερα, ν’ ανακαλύψουν τις δυνατότητες των αυτοκινήτων τους και να βελτιωθούν ως οδηγοί στο ελεγχόμενο κι ασφαλές περιβάλλον της πίστας ενάντια στο χρόνο
Κατά τη διάρκεια του event, γρήγορα, δυνατά και πανέμορφα υπεραυτοκίνητα θα βρεθούν στο φυσικό τους χώρο, ενώ δεν είναι λίγοι οι λάτρεις τους που θα έλθουν να τα θαυμάσουν από κοντά κι εν δράσει…
Αναμένονται πάνω από πενήντα οδηγοί με ξεχωριστά και σπάνια αυτοκίνητα, όπως Porsche Turbo S TechArt, Nissan GTR Black Edition, AUDI RS7, Bentley Continental GT S, SL AMG κι άλλα γνωστά κι αξιοζήλευτα.
H φετινή διοργάνωση του Premium Rally είναι η τέταρτη. Η βουλγαρική αποστολή ξεκινά από την μαρίνα του παραθαλάσσιου τουριστικού θέρετρου Sveti Vlas της Μαύρης Θάλασσας και θα καταλήξει στην πρωτεύουσα της γείτονος Σόφια, με σταθμoύς τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη.
Tέλος, όσον αφορά στο ελληνικό 7 Roads Club πρέπει να σημειωθεί ότι η παρέα του δεν απαρτίζεται μόνον από σκληροπυρηνικούς της οδήγησης, αλλά από οδηγούς ξεχωριστών αυτοκινήτων που τρέχουν, κυρίως για να ευχαριστηθούν με ασφάλεια το αυτοκίνητό τους.
Οι φωτογραφίες από το βουλγαρικό Premium Rally και την περυσινή εκδήλωση του 7Roads στο Αυτοκινητοδρόμιο

Από το Τrack-Day.gr και το Γιώργο Χάλαρη

Διήμερο Power-Day Μοτοσυκλετών στο Αυτοκινητοδρόμιο

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το track-day.gr διοργανώνουν στις Σέρρες ένα ακόμη ανεπανάληπτο διήμερο Power-Day.

Στόχος του διοργανωτή, του γνωστού στο χώρο Γιώργου Χάλαρη και του eventπαραμένει η απόλαυση και η οδηγική εμπειρία σε ένα ασφαλές και πλήρως οργανωμένο περιβάλλον, προκειμένου οι εκατό και πλέον αναβάτες που θα συμμετέχουν με τις μοτοσυκλέτες τους, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τις οδηγικές τους ικανότητες.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριοι-ενδιάμεσοι-προχωρημένοι-αγωνιζόμενοι) ανάλογα με την εμπειρία τους και ικανότητες. Επιπρόσθετα, μέσα στη πίστα θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του track day και την ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών.

Να σημειωθεί ότι θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ο απαιτούμενος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών

Η πίστα θα είναι ανοιχτή για όλους και τις δύο ημέρες, καθώς η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2016 06:36

SpeedSector Racetrack Experience

Διήμερο οδηγικής απόλαυσης στις Σέρρες.

Περισσότερα από σαράντα supercars (Ferrari, Porsche, BMW, Maserati, NissanGTRκ.α.), φίλοι, μέλη και λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο SpeedSectortrackday, που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 20-21 Μαρτίου.

Στο Αυτοκινητοδρόμιο βρέθηκε και η ομάδα μηχανολόγων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου που κατασκευάζουν φόρμουλες, στο πλαίσιο διεθνούς προγράμματος, στο οποίο συμμετέχουν με επιτυχία και πολλές διακρίσεις.

Η φωτογραφία από τη “SpeedSector Racetrack Experience” που επιμελήθηκε ο καλός φίλος της πίστας Γιώργος Πετρόπουλος, σε συνεργασία με διεθνή βιομηχανία ελαστικών και την Driving Academy.    

Πέμπτη, 03 Μάρτιος 2016 07:23

TRACK DAY HELLENIC RX8 Club

 

Διήμερο track day event, αφιερωμένο στην οδηγική απόλαυση και στην εμπειρία της οδήγησης στην πίστα των Σερρών διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 6-7 Μαρτίου 2016 το Σωματείο φίλων και ιδιοκτητών Rx-8 Ελλάδος (HELLENIC RX 8 CLUB). Θα συμμετέχουν πενήντα (50) οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους και δύο φόρμουλες.

Το πρόγραμμα του track day θα περιλαμβάνει ελεύθερους και χρονομετρημένους γύρους και φιλικά 400αρια. 

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν: ελεύθερες δοκιμές, κλειστά 15λεπτα ομαδικά sessions, φιλικά ανοίγματα 0-400 στην ευθεία της πίστας-RWYB (run what you bring).

Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 11:25

BMWfans

Τα μέλη του ελληνικού ιστότοπου http://www.bmwfans.gr/">www.BMWfans.gr, μια συνεχώς διευρυνόμενη παρέα φίλων BMW απ’ όλη την Ελλάδα, διοργανώνουν ένα 2-ήμερο οδηγικής αυτοκινητιστικής απόλαυσης στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, στις 27-28 Φεβρουαρίου.

Οι κάτοχοι και φίλοι BMW θα καταφθάσουν στις Σέρρες και θα απολαύσουν την οδήγηση στο ελεγχόμενο κι ασφαλές περιβάλλον της πίστας, ενώ καλούν όλους τους λάτρεις και ιδιοκτήτες των γνωστών αυτοκινήτων να συμμετέχουν.

Το κόστος της συμμετοχής για το διήμερο ανέρχεται στα 100, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Αυτοκινητοδρομίου.

Στο δελτίο τύπου-πρόσκληση των BMW fans (που σας δίνουμε αυτούσιο) αναφέρεται ακόμη ότι «ευκαιρίας δοθείσης θα ανταλλάξουν ευχές για το νέο χρόνο, θα κόψουν και την πίτα τους και θα οδηγήσουν στην πίστα».

«Εναλλακτικά» τονίζουν συνεχίζοντας «θα μπορούσαμε και να οδηγήσουμε «πίτα» και να κόψουμε την πίστα αλλά δεν είμαστε και τόσο hardcore. Αποσκοπούμε στην διασκέδαση και στην χαλαρή απόλαυση αλλά δεν αποκλείονται και έντονες δόσεις αδρεναλίνης τόσο στους οδηγούντες όσο και στους παρακολουθούντες.
Η μεγάλη παρέα του 
http://www.bmwfans.gr/">www.BMWfans.gr απαριθμεί περισσότερα από 4.000 εγγεγραμμένα μέλη και μεγαλώνει συνεχώς. Στον χώρο έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερα πλούσια θεματολογία με περισσότερα από 20.000 θέματα ποικίλης -κυρίως αυτοκινητιστικής- ύλης στα οποία τα μέλη επικοινωνούν/ενημερώνονται έχοντας στο αρχείο μας ήδη περισσότερα από 500.000 μηνύματα-αναρτήσεις. Δεν πρόκειται για ένα forum στεγνής τεχνικής επικοινωνίας-ενημέρωσης-ανταλλαγής αυτοκινητιστικών πληροφοριών, δεν επιδιώκουμε κάτι τέτοιο. Πρόκειται για έναν χώρο ζωντανό όπου προτεραιότητα έχει η αγάπη μας -πάθος για πολλούς- για τα BMW πλαισιωμένα σε παρεϊστικη ατμόσφαιρα, στον οποίο διατίθενται και πολλές χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες, ανταλλάσσονται πολύτιμες εμπειρίες και όπου κατά γενική παραδοχή ένας φίλος BMW μπορεί να βρει τόσο καλή παρέα όσο και πρόσβαση σε συγκεντρωμένες πληροφορίες για το BMW του. Αλλά τώρα ας αφήσουμε για λίγο το πληκτρολόγιο και ας πιάσουμε το τιμόνι...».

Επίκεντρο του βουλγαρικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και πάλι οι Σέρρες, καθώς στο πλαίσιο της διοργάνωσης του BARDAHL LAB BATLE - AUTO TRACK DAY, που διοργάνωσε ο Nikolai Minkov κατέφθασαν στην πόλη σαράντα Βούλγαροι οδηγοί με τα εκατοντάδες καθαρόαιμα άλογα των κινητήρων τους, έτοιμα να καλπάσουν ...
Το πόδι στο γκάζι και η αναμέτρηση με τον δείκτη του ρολογιού σκληρή.
Αριστοκράτισσες με τα οικόσημα της Ferrari, Lamborghini, Porsche, Lotus, Nissan (GTR), Ford (Mustang), BWM κ.α. άστραψαν και «τα ’δωσαν όλα» στο διήμερο track day οδηγικής απόλαυσης.


Οι φωτογραφίες χαρακτηριστικές...
Κι έπεται συνέχεια… την Παρασκευή 7 /11 με το κλείσιμο στο Αυτοκινητοδρόμιο του βουλγαρικού Πρωταθλήματος Time Attack και το Σαββατοκύριακο 8 και 9 με την πραγματοποίηση των τελευταίων γύρων του Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων Βουλγαρίας (από το Club DIAMO) και του Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ταχύτητας Β. Ελλάδος (από την ΛΑΜΣ).
Fotos from Liubomir Asenov & LAP.bg

Δελτίο Τύπου
13-10-2015
 
Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Ferrari Club Hellas και SpeedSector.com
Συνάντηση Supercars το περασμένο τετραήμερο
 
Κόκκινες σκιές, φιγούρες που «κυλούσαν» στην άσφαλτο… Μοτέρ που ξερνούσαν δύναμη και χιλιάδες ίπποι… στην συνάντηση Ferrari στην πίστα των Σερρών. 
 
Τα αυτοκίνητα θρύλος αποθεώθηκαν κι εφέτος στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της χώρας κι άστραψαν στο φυσικό τους χώρο.
 
Την Παρασκευή της προηγουμένης εβδομάδας (9 του μήνα) τα μέλη του Ferrari Club Hellas βρέθηκαν στις Σέρρες, υπακούοντας στην εσωτερική παρόρμηση για προσκύνημα σ’ έναν τόπο ιερό για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.
 
Πιστοί εραστές, μόνιμα ερωτευμένοι με τις «ιταλίδες» τους μετέτρεψαν την σερραϊκή πίστα, σε αρένα ηδονής… Γιατί, ναι, μία Ferrari είναι «σκεύος ηδονής»…
 
Κι αφού την Παρασκευή η πίστα είχε βαφτεί κόκκινη, το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα (10-11 και 12 Οκτωβρίου) η οδηγική libido κορυφώθηκε-καθώς μαζί με τις Ferrari-δεκάδες άλλων supercars (Porsche, Lamborghini, Lotus, Mercedes, Audi,  BWV, κ.α.) έλαμψαν, όπως τα πιο ακριβά και πολύχρωμα πυροτεχνήματα στον ουρανό μίας γιορτινής νύχτας…
 
Είναι αλήθεια, το τριήμερο που διοργάνωσε το SpeedSector.com ήταν μία γιορτή για τα καλύτερα όλων των αυτοκινήτων, τους λάτρεις τους και φυσικά για το ίδιο το Αυτοκινητοδρόμιο, το οποίο θύμιζε πασαρέλα ομορφιάς, όσο αυτό το θαυμάσιο defile ήταν σε εξέλιξη.
 
Κι αν ο καιρός ήταν βροχερός, δεν πειράζει, καθώς κάποια πράγματα είναι παντός καιρού και ορισμένες αξίες αναλλοίωτες… 
 
 
Από το Γραφείο Τύπου
 
Σελίδα 1 από 5

visit Serres

visit Serres

Simulator

prosomiotis

User Login

Month Calendar

Φεβρουάριος 2018 Μάρτιος 2018 Απρίλιος 2018
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σα Κυ
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
facebook

Contact us

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας
Σέρρες, ΤΘ 1236/62110

Τηλέφωνο: 23210 52592
Fax: 23210 85828
Email:info@serrescircuit.gr


ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ