+++ OPEN TRACK DAY Till 27/01/2018 And 28/01/2018 TRACK DAY MOTOCROSS - LAMS +++
Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα - Ανακοινώσεις

Ημερομηνία: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 Αρ. πρωτ.: 218 Προς: ΛΕΝΟΕ Θέμα: CAMPING Κύριοι, Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το camping που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, θα διατεθεί δωρεάν για τους συμμετέχοντες του αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2017. Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Με εκτίμηση ΜΑΡΙΟΣ ΖΙΧΝΑΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Τετάρτη, 10 Μάιος 2017 16:10

California Superbike School

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου

 

Η οδήγηση με ασφάλεια, η ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης  και η περαιτέρω ανάπτυξη της οδηγικής ικανότητας αποτελούν το βασικό στόχο του California Superbike School, τα μαθήματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στο Αυτοκινητοδρόμιο, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου.  

Πρόκειται για μία από τα πλέον αναγνωρισμένα σχολεία ασφαλούς οδήγησης σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται με την καθοδήγηση του Σπύρου Κούτρα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα της:

«Το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL έχει σαν στόχο να διδάξει την τεχνική που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε κάθε στροφή του δρόμου με ασφάλεια και με εμπιστοσύνη στην οδηγική σας ικανότητα. Εάν σας λείπει αυτή η εμπιστοσύνη, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να την αποκτήσετε. Θα σας εκπαιδεύσουμε διδάσκοντας τις σωστές τεχνικές για γίνει κάθε στροφή το καλύτερο κομμάτι της διαδρομής σας.

Στόχος μας είναι η συνεχής ανακάλυψη, η βελτίωση και η εφαρμογή των απαραίτητων τεχνικών που μπορούν να περιγράψουν διεξοδικά τη τέχνη της οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας. Τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν από κάθε αναβάτη, ανεξάρτητα το τύπο μοτοσυκλέτας που οδηγεί, την εμπειρία του/της και για όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Οι εκπαιδευτές αλλά και όλο το προσωπικό του Σχολείου θα σας περιμένουν για δύο ημέρες γεμάτες γνώση και εκπαίδευση, στα γνωστά υψηλά επίπεδα υπηρεσίας του μοναδικού ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ που λειτουργεί στην χώρα μας.

Μία ημέρα στο Σχολείο είναι γεμάτη γνώση και πρακτική. Ξεκινάει αυστηρά στις 7.15 το πρωί και τελειώνει στις 17.30 το απόγευμα, ενώ περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση κανόνων ασφαλείας.
  • Την ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο θέμα «οδήγησης μοτοσυκλέτας» από την καλύτερη Ομάδα εκπαιδευτών στο κόσμο.
  • 5 x 20-λεπτά μαθήματα θεωρίας στην αίθουσα.
  • 5 x 20-λεπτά πρακτικής στη πίστα.
  • Μαθητές-προς-εκπαιδευτή αναλογία 3:1 ή χαμηλότερο ανά γκρουπ.
  • Ένας εκπαιδευτής εκτός πίστας για το Επίπεδο Τέσσερα (Level IV)
  • Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης για το Επίπεδο Τέσσερα (Level IV)».
Τετάρτη, 10 Μάιος 2017 16:07

Το Αυτοκινητοδρόμιο στη ΔΕΘ

SMF MOTOSHOW 2017

ΔΕΘ 11-14 Μαΐου-Ήρθε η ώρα να τα δείτε όλα!

Στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της μοτοσυκλέτας το  Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, καθώς μαζί με την Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών-ΛΑΜΣ, θα συμμετέχει στο SMF MotoShow που διοργανώνεται στo Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο (ΔΕΣΚΘ) της ΔΕΘ HELEXPO από τις 11 έως τις 14 Μαΐου.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της Έκθεσης (και μετά τη σχετική απόφαση της διοίκησής του) το Αυτοκινητοδρόμιο θα τιμήσει σε ειδικές τελετές τους Βασίλη Ορφανό για την συνεισφορά του στην προβολή του (στις 18:00 μ.μ. του Σαββάτου 13/5), ενώ τους Κώστα Κυρίτση και Μικέ Πιρζόνα για τη συμβολή τους στο σχεδιασμό της πίστας (στις 18:00 μ.μ. της Κυριακής 14/5).

Τέλος, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου η πέμπτη στροφή της πίστας Κ5  θα φέρει στο εξής το όνομα «Βασίλειος Ορφανός».  

 

Τετάρτη, 03 Μάιος 2017 16:09

Halaris Moto PowerDays

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο

Για έβδομη συνεχή χρονιά ένα ακόμη PowerDay μοτοσυκλετών από τον Γιώργο Χάλαρη στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου.

Να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο δύο διήμερα track day που θα πραγματοποιηθούν στις Σέρρες, καθώς το δεύτερο έχει προγραμματιστεί στις 23-24 Σεπτεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ, ανάλογα με τις οδηγικές τους εμπειρίες και ικανότητες (αρχάριοι-ενδιάμεσοι-προχωρημένοι-αγωνιζόμενοι).

Μέσα στην πίστα θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή οδήγηση, διαθέσιμοι να λύσουν κάθε απορία, αλλά και για να παρέχουν κατάλληλες συμβουλές.

Θα προηγηθεί σεμινάριο για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας στην πίστα και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών.

Στο Αυτοκινητοδρόμιο θα βρίσκονται και μοτοσυκλέτες γνωστής κατασκευάστριας εταιρείας, έτοιμες για test drive και δωρεάν για όλους όσους συμμετέχουν.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 13:15

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Δυνατότητα ατομικής χρονομέτρησης

Την δυνατότητα ατομικής χρονομέτρησης θα έχουν οι αναβάτες μοτοσυκλέτας και οι οδηγοί αυτοκινήτων, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στις προγραμματισμένες ανοικτές προπονήσεις του Αυτοκινητοδρομίου το τριήμερο Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, 29-30 Απριλίου και 1η Μαΐου, με επιπλέον-πέραν της συμμετοχής-ημερήσιο κόστος δέκα (10) ευρώ.   

Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 12:01

Εκδηλώσεις 21-22-23 Απριλίου

Στο Αυτοκινητοδρόμιο τoερχόμενο τριήμερο

Προπόνηση DRAGSTERκαι RACEWAY ENJOYMENT

 

Ταχύτητα, γκάζια, καπνός την Παρασκευή 21 Απριλίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών κατά τη διάρκεια της δεύτερης προπόνησης Dragster αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών με διοργανώτρια την Race Way.

Ο νέος αυτός κύκλος ανοικτών προπονήσεων (που έχει ανοίξει την Παρασκευή 24 Μαρτίου με τη στήριξη και των φορέων του αθλήματος), αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων όσων ασχολούνται με το δημοφιλές dragster, αλλά και με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικότερα.

Επιπρόσθετα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22-23 του τρέχοντα μήνα, μετά την δεύτερη ανοικτή προπόνηση dragsterπου προγραμματίστηκε για την προηγούμενη ημέρα (Παρασκευή 21/4) ξεκινά ένα διήμερο οδηγικής απόλαυσης γι αυτοκίνητα και μηχανές στην πίστα των Σερρών, επίσης από την RaceWay.

Η εκδήλωση RACEWAY ENJOYMENT είναι σχεδιασμένη με σκοπό την πραγματική απόλαυση, κατά τη διάρκεια μιας ξεχωριστής οδηγικής εμπειρίας στο Αυτοκινητοδρόμιο με MOTO και AUTO.

Με ασφάλεια, με καλή παρέα, με επιτήρηση και με εκπαιδευτές.

Πρόκειται για ένα ποιοτικό και καλά οργανωμένο event με πλήρεις παροχές (φωτογράφιση εξατομικευμένη, συνοδήγηση, ασθενοφόρο, γιατρό, πυροσβεστική, δώρα, κληρώσεις, βουλκανιζατέρ εντός πίστας και πολλά άλλα).


Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ κάθε ημέρα.

Στο Αυτοκινητοδρόμιο

Auto-Moto Dragster Race Way-400

Η πρώτη ανοικτή προπόνηση την Παρασκευή

 

 

Ταχύτητα, γκάζια, καπνός την Παρασκευή 24 Μαρτίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης Dragster αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που έγινε ποτέ στη χώρα με διοργανώτρια την RaceWay.

Ο νέος αυτός κύκλος ανοικτών προπονήσεων (που ανοίγει με τη στήριξη  και των φορέων του αθλήματος), αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων όσων ασχολούνται με το δημοφιλές dragster, αλλά και με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικότερα.

Χαρακτηριστικά είναι όσα αναφέρονται σχετικά από την διοργάνωση:

«Η εταιρεία μας έχει σχεδιάσει την εκδήλωση Race Way-400 (RW 400) στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, με στόχο να γίνει θεσμός που θα εμπλουτίσει τον τομέα της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Για τους αθλητές
»Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν-εκτός του Πρωταθλήματος-σε μία ακόμη διοργάνωση και ν’ απολαύσουν την κόντρα με το χρόνο στα 400 μέτρα της πίστας.

Για τους παθιασμένους
»Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους ερασιτέχνες, αλλά παθιασμένους οδηγούς που έχουν «φτιαγμένα» αυτοκίνητα ή μοτοσυκλέτες και δεν είχαν μέχρι τώρα την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε κάποια διοργάνωση, να τρέξουν μ’ αντίπαλο το χρονόμετρο στην σερραϊκή πίστα.

Για το άθλημα

»Με την συγκεκριμένη διοργάνωση, λοιπόν, θα καλυφθούν οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της αυτοκίνησης, ενώ παράλληλα και η επιθυμία όσων δεν έτυχε να πάρουν μέρος σε παρόμοια εκδήλωση, να δοκιμάσουν-επί τέλους-τα αυτοκίνητα, τις μοτοσυκλέτες τους, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό σε ένα οργανωμένο event.

»Κι όλα αυτά στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, το μοναδικό της χώρας που πληροί τις προδιαγραφές των διεθνών ομοσπονδιών και διαθέτει τις απαιτούμενες υποδομές σε κάθε επίπεδο».

Τιμή εισιτηρίου πέντε (5) ευρώ  

 

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα  6 Μαρτίου   2017 και ώρα 18:30 στα γραφεία της εταιρίας (Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας) στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΗΙΟ ΣΕΡΡΩΝ  Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Παρακαλούμε όπως προχωρήσετε με απόφαση του Συμβουλίου σας σε ορισμό εκπροσώπου,  την οποία ακολούθως να κοινοποιήσετε στην εταιρία μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017. 

Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να λάβει μέρος στη γενική συνέλευση θα πρέπει  σύμφωνα με το καταστατικό της Α.Ε. άρθρο 22 να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας ή στο Π.Δ. & Δ σε μια Τραπεζική Εταιρία τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν από τη γενική συνέλευση.

Φαξ:  2321085828

Μail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τ.Θ. 1236/62110

Για την Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Α.Ε. Ο.Τ.Α.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. Ο.Τ.Α

ΑΡ.ΜΗΤΡ. Α.Ε. 40287/59/Β/98/06

ΑΡ.ΓΕΜΗ 113355152000

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σε  έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ανώνυμης

εταιρίας με την επωνυμία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. Ο.Τ.Α

            Σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ν.2190/1920, όπως ισχύει μετά την εφαρμογή του Π.Δ.409/86,  με τα άρθρα 21 και 22  του καταστατικού  της εταιρίας και μετά από απόφαση  του Δ.Σ. καλούνται οι κύριοι μέτοχοι της ανώνυμης εταιρίας ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. Ο.Τ.Α σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 6 Μαρτίου 2017, Δευτέρα και ώρα 18:30 μ.μ.  στα γραφεία της εταιρίας , για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στο παρακάτω θέμα :

1)             Αντικατάσταση μέλους Διοικητικού Συμβουλίου.

            Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να λάβει μέρος στη γενική συνέλευση θα πρέπει  σύμφωνα με το καταστατικό της Α.Ε. άρθρο 22 να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας ή στο Π.Δ. & Δ σε μια Τραπεζική Εταιρία τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν από τη γενική συνέλευση.

Σέρρες, 14 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 07:33

BMW fans Track Day

Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Σαββατοκύριακο επανασύνδεσης κι οδήγησης

Την πρώτη εκδήλωσή τους για φέτος διοργανώνουν στο Αυτοκινητοδρόμιο τα μέλη του BMWFansHellas, τα οποία θα βρεθούν στις Σέρρες σε ένα trackday οδηγικής απόλαυσης, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 του μήνα.

Μέλη του BMWfans.gr και λάτρεις των αυτοκινήτων της γνωστής βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα συγκεντρωθούν, προκειμένου σε φιλικό κλίμα να αθληθούν και να τρέξουν στο ελεγχόμενο κι ασφαλές περιβάλλον της πίστας.

Στο event του διημέρου μπορούν να λάβουν μέρος, όχι μόνον οι κάτοχοι BMW, αλλά κι όσοι γενικώς επιθυμούν να βιώσουν την εμπειρία συμμετοχής σε ένα trackday και της οδήγησης στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της Ελλάδας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Σάββατο τα μέλη του BMWfans.gr θα κόψουν την βασιλόπιτά τους σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 13:26

Η διοίκηση της ΛΕΝΟΕ στην πίστα

Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Επέκταση της ευθείας-πίστα
dragster

Την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση της διοίκησης, στην πρόταση των αθλητών dragster να δημιουργηθεί μία αναβαθμισμένη αγωνιστική πίστα, εξέφρασαν ο πρόεδρος της Λέσχης Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδας (ΛΕ.Ν.Ο.Ε.) Γιώργος Τζήκας, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στις Σέρρες και την επί τόπου ενημέρωσή του από τον πρόεδρο του Αυτοκινητοδρομίου Θόδωρο Αραμπατζή, για τις εργασίες που ξεκίνησαν γι αυτό τον σκοπό.

Μετά την επιστολή-αίτημα της Λέσχης, ήδη άρχισαν οι απαιτούμενες εργασίες για την επέκταση της μεγάλης ευθείας του Αυτοκινητοδρομίου, (δηλ. της ήδη υπάρχουσας προέκτασης διαφυγής), προκειμένου να προκύψει μία πίστα, η οποία θα είναι μεγαλύτερη σε μήκος (900 και πλέον μέτρα στο σύνολό της, κατά τα προβλεπόμενα από τους σχετικούς διεθνείς κανονισμούς).

Η πραγματοποίηση του εν λόγω σχεδίου θα αναβαθμίσει το άθλημα και τους όρους διεξαγωγής των πρωταθληματικών αγώνων dragster, καθώς με την μεταφορά του χώρου εκκίνησης στη νέα επέκταση και η εκ νέου διαμόρφωσή του (με σκοπό την επίτευξη λειτουργικής πληρότητας) αλλάζει τα δεδομένα.


Επιπρόσθετα, προβλέπεται και η επέκταση της υφιστάμενης βοηθητικής οδού (της παράλληλης με την ευθεία της πίστας) έως το νέο χώρο εκκίνησης, ούτως ώστε να διευκολύνεται η κίνηση των αθλητών και των οχημάτων τους από και προς αυτόν.

Εχθές, Δευτέρα 13/2, βρέθηκαν στις Σέρρες ο πρόεδρος της ΛΕ.Ν.Ο.Ε. Γιώργος Τζήκας ο πρόεδρος της Επιτροπής Ντράγκστερ της ΑΜΟΤΟΕ Γιάννης Γιαννούδης, προκειμένου με τον πρόεδρο του Αυτοκινητοδρομίου Θόδωρο Αραμπατζή να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών και να επισημάνουν τα απαιτούμενα για την επιτυχή κι ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων dragster.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της πίστας «η συνεργασία με την ΛΕ.Ν.Ο.Ε. και όλους τους επίσημους φορείς για το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα αναδεικνύει τον πραγματικό ρόλο του Αυτοκινητοδρομίου, ως μοχλού και φορέα ανάπτυξης του ελληνικού (κι όχι μόνον) μηχανοκίνητου αθλητισμού».    

Τέλος, ο πρόεδρος της Λέσχης επισήμανε ότι ο κόσμος του dragster δηλώνει ενθουσιασμένος από την προοπτική αγώνων στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της χώρας και σε μία αναβαθμισμένη πίστα με περισσότερα μέτρα κόλλας (με νέα εκκίνηση και διαμορφωμένο χώρο αφετηρίας και θεατών, ήδη από τον προγραμματισμένο στις Σέρρες πρωταθληματικό γύρο στις 17-19 Ιουνίου).

Σελίδα 3 από 8

visit Serres

visit Serres

Simulator

prosomiotis

User Login

Month Calendar

Δεκέμβριος 2017 Ιανουάριος 2018 Φεβρουάριος 2018
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
facebook

Contact us

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας
Σέρρες, ΤΘ 1236/62110

Τηλέφωνο: 23210 52592
Fax: 23210 85828
Email:info@serrescircuit.gr


ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ