+++ From 13/11 Till 17/11 OPEN TRACK DAY, 18/11 & 19/11 BG AUTO RACE/DIAMO +++
Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα - Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 10:15

Η Tyφoon MotoRacing UoWM με την μοτοσυκλέτα της

Ακόμη μία φορά στην πίστα των Σερρών
Η Tyφoon MotoRacing UoWM με την μοτοσυκλέτα της
Η πανεπιστημιακή ομάδα στην Ισπανία

 

Μετά τις πρώτες δοκιμές στην πίστα της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας της Tyφoon Motoracing UoWM η ομάδα του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Αυτοκινητοδρόμιο είναι και σήμερα εδώ για τις απαραίτητες τελικές δοκιμές.
Να σημειωθεί ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα και η μοτοσυκλέτα τους θα βρεθούν στην πίστα της Αραγωνίας (Motorland Aragon ) στην Ισπανία, όπου θα λάβουν μέρος στον διεθνή διαγωνισμό MotoStudent, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και διοργανώνεται από την MEF (Moto Engineering Foundation
Η ομάδα
Η Tyφoon Motoracing UoWM είναι μια φοιτητική ομάδα που ιδρύθηκε με σκοπό τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός αγωνιστικού δίκυκλου 250cc (κυβικών) τύπου MotoGP-3, καθώς η ανάπτυξη ενός πρωτότυπου μοντέλου αγωνιστικής μηχανής, το οποίο θα μπορεί να βιομηχανοποιηθεί αποτελεί αληθινή πρόκληση.
Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει όλες τις φάσεις του έργου, από το σχεδιασμό και τη δοκιμή μέχρι την παραγωγή.

Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 10:12

ΧΑΛΑΡΗΣ track-Day με 110 μοτοσυκλετιστές

Στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών
ΧΑΛΑΡΗΣ track-Day με 110 μοτοσυκλετιστές
Το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου

 

Ακόμη μία φορά η track-day.gr και ο γνωστός στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού Γιώργος Χάλαρης διοργανώνουν στις Σέρρες και το Αυτοκινητοδρόμιο ένα ανεπανάληπτο Σαββατοκύριακο (24-25 Σεπτεμβρίου).

Σκοπός του track day είναι να περάσουν καλά οι συμμετέχοντες, να απολαύσουν την οδηγική εμπειρία σε ασφαλές περιβάλλον και να ενημερωθούν για τα νέα στο χώρο της μοτοσικλέτας.
Η οργάνωση του Track Day μπορεί να παρέχει στους συμμετέχοντες μεταφορά με πούλμαν στις Σέρρες, διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία, με πρωινό-βραδινό καθώς και μεταφορά της μοτοσικλέτας σας εφόσον το επιθυμείτε.
Επίσης, θα υπάρχουν παροχές ενοικίασης εξοπλισμού (δερμάτινες φόρμες, κράνη, μπότες, γάντια).
Επιπλέον, σε κάθε συμμετέχοντα θα υπάρχει δώρο από την οργάνωση, καθώς και νερό, χυμοί και μεσημεριανό γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλή οδήγηση με τους αναβάτες-αθλητές χωρισμένους σε γκρουπ δυναμικότητας που θα ελέγχονται από έμπειρους πλοηγούς, ώστε να μπορέσουν να διασκεδάσουν με ασφάλεια με την παρέα και με τις μοτοσικλέτες μας.
Ειδικότερα, θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριοι-ενδιάμεσοι-προχωρημένοι-αγωνιζόμενοι) ανάλογα με τις οδηγικές τους εμπειρίες και ικανότητες, ενώ θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί μέσα στην πίστα με σκοπό την ομαλή και ασφαλή οδήγηση. Θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσικλετών. Τα 30 άτομα της διοργάνωσης θα φροντίσουν αυτό το track day να σας μείνει αξέχαστο.
Η πίστα θα είναι ανοιχτή για όλους από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το βράδυ της Κυριακής.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους συμμετέχοντες και τις διάφορες ενέργειες που θα γίνουν στην πίστα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης στην πίστα θα βρίσκονται τα νέα μοντέλα μηχανές της ΚΤΜ, τα οποία θα μπορεί ο καθένας να οδηγήσει (με 10 ευρώ).

Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 10:09

5η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Από την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Σερρών
5η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Με την υποστήριξη και του αυτοκινητοδρομίου

 

«Το συνεργείο ως Επιχείρηση-Ευκαιρίες και Τρόποι Ανάπτυξης στην Οικονομική κρίση» είναι ο τίτλος της 5ης ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Kεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, που διοργανώνουν το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ, η ΓΣΕΒΕΕ και η Ομοσπονδία Επαγγελατιών-Βιοτεχνών Σερρών (ΟΕΒΕΣ).
Να σημειωθεί ότι η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου.
Χαρακτηριστικές και οι θεματικές ενότητες:
• Εναλλακτικές μορφές ενέργειας ως επιχειρηματική ευκαιρία.
• Το Συνεργείο ως Επιχείρηση.
• Ηλεκροκίνηση: τεχνολογίες που έρχονται.
Στόχος της ηνερίδας είναι η ενημέρωση για τη σημερινή επιχειρηματικότητα και τις μεθόδους αξιοποίησης των τρεχουσών ευκαιριών στο επίπεδο του επιχειρείν.
Τέλος, επισημαίνεται ότι την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας δεν θα μπορούσε παρά να στηρίζει, να συνδράμει και η «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ-ΟΤΑ».

Στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου

 

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όλους τους φίλους του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκεται εκ νέου η πίστα των Σερρών, όπου η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας διοργανώνει τον 4ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών 2016, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 19 Σεπτεμβρίου.
Οι γρηγορότεροι αναβάτες της Ελλάδας θα συναντηθούν ακόμη μια φορά στο μοναδικό αυτοκινητοδρόμιο της χώρας κι έτσι το διήμερο προβλέπεται ιδιαιτέρως «καυτό».
Oι λάτρεις της μοτοσυκλέτας και της ταχύτητας αναμένεται να έρθουν στην πίστα, προκειμένου ν’ απολαύσουν τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.
Οι κατηγορίες
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος αναβάτες των παρακάτω κατηγοριών:
Supersport: μοτοσυκλέτες 4/κύλινδρες έως 600 κ.ε, 3/κύλινδρες έως 675 κ.ε. 2/κύλινδρες έως 750 κ.ε.
Formula Extreme: μοτοσυκλέτες 3-4/κύλινδρες έως 1000 κ.ε., 2/κύλινδρες έως 1200 κ.ε.
Racing: μοτοσυκλέτες δίχρονες μέχρι 2 κυλίνδρους, μέχρι 250 κε, και τετράχρονες μέχρι δύο κυλίνδρους μέχρι 450 κ.ε.
Νέων: κύπελλο για αθλητές 15-25ετών και 15-19 ετών, ανεξαρτήτου εμπειρίας και 20-25 ετών που αποκτούν Δελτίο Αθλητή ή άλλη προηγούμενη αγωνιστική άδεια για πρώτη φορά.
Οpen: Έπαθλο με μοτοσυκλέτες διαπιστευμένες διεθνώς για τις κατηγορίες Superbike, supersport & stocksport (καθώς και μοτοσυκλέτες µε έγκριση τύπου δρόµου, κυβισµού 400-1450 κ.ε).

Το πρόγραμμα
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/5
Ελεύθερες Δοκιμές και χρονομετρημένες δοκιμές (11

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/5
Διεξαγωγή πρωταθλήματος κι ακολουθεί η απονοµή επάθλων

Το Σάββατο η είσοδος ελεύθερη
Την Κυριακή τιμή εισιτηρίου πέντε (5) ευρώ

Οι λάτρεις του αθλήματος σ το Αυτοκινητοδρόμιο

Γκάζια, καπνός, αυτοκίνητα και μηχανές σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό, κατά τη διάρκεια του 4ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster, σήμερα Κυριακή , τελευταία μέρα της διοργάνωσης, η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων όσων ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η διοργάνωση εκ μέρους της Λέσχης Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδος άψογη, ενώ το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών πανέτοιμο υποδέχθηκε τους αθλητές και το μέγα πλήθος των φίλων κι οπαδών του πλέον δημοφιλούς αθλήματος στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster

Σήμερα η πρώτη μέρα-αύριο ο αγώνας

Πολλά γκάζια, καπνός, αδρεναλίνη και η αναμέτρηση με το χρόνο σκληρή.
Πρώτη μέρα σήμερα του 4ου γύρου του Πρωταθλήματος Dragster και οι αθλητές αναμετρήθηκαν, προκειμένου αύριο Κυριακή «να τα δώσουν όλα» στον αγώνα που προβλέπεται θεαματικός.

Εκατοντάδες φίλοι του Dragster, ίσως της πλέον δημοφιλούς μορφής του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στις Σέρρες και στην πίστα, για να παρακολουθήσουν από κοντά και να θαυμάσουν την προσπάθεια των συμμετεχόντων, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε τους εκατόν δεκαπέντε.

Η δεύτερη μέρα της διοργάνωσης προβλέπεται θεαματικότερη, ενώ μεγάλη αναμένεται να είναι και η προσέλευση των φίλων και των οπαδών της κόντρας με το χρονόμετρο.

Η Λέσχη Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδας-ΛΕ.Ν.Ο.Ε. καλεί όλους τους ντραγκστεράδες στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, καθώς με την παρουσία τους το Πρωτάθλημα θα αναδειχθεί σε πραγματική γιορτή.

Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 09:39

Πρωτάθλημα Ντράγκστερ στις Σέρρες

Πρωτάθλημα Ντράγκστερ στις Σέρρες
Από την ΛΕ.Ν.Ο.Ε το Σαββατοκύριακο

Εν όψει της πραγματοποίησης του 4ου Πρωταθληματικού γύρου Ντράγκστερ οι πρόεδροι του Αυτοκινητοδρομίου Θεόδωρος Αραμπατζής και της Λέσχης Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδας Γιώργος Τζήκας παραχώρησαν συνέντευξη τύπου προς τα μέσα ενημέρωσης.
Ακολούθως, εμφανίστηκαν στο TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ των Σερρών, ενώ χθες για τη διοργάνωση μίλησε στο TV ΔΙΚΤΥΟ ο πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου.
Επίσης, ο πρόεδρος της ΛΕ.Ν.Ο.Ε. μίλησε τηλεφωνικά και στο ΕΝΑ Chanel της Καβάλας.

Αυτά, τα σχετικά με την προβολή του Πρωταθλήματος Ντράγκστερ στα μέσα επικοινωνίας. Ωστόσο, οι εργασίες προετοιμασίας του Πρωταθλήματος έχουν αρχίσει από νωρίς…
Ενδεικτικές και οι φωτογραφίες με τον πρόεδρο του Αυτοκινητοδρομίου κ. Αραμπατζή και του δικού μας Ηλία Σκούρα επί τω έργω...

Από το πρωί της Παρασκευής βρίσκονται στην πίστα και επί ποδός στελέχη της ΛΕ.Ν.Ο.Ε., ο πρόεδρός της Γιώργος Τζήκας και ο προκάτοχός του Γιάννης Γιαννούδης.

Κάλεσμα της ΛΕ.Ν.Ο.Ε
Στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου στις Σέρρες
Όλες οι ρόδες «τρέχουν» στο Αυτοκινητοδρόμιο!
Αγώνας Πρωταθλήματος Ντράγκστερ

Ντραγκστεράδες υπομονή! Λίγες ημέρες έμειναν…

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου συνάντηση στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της χώρας για τον 4ο Αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ντράγκστερ…
Συμμαχία ταχύτητας και χρόνου! Κι όπως πάντα μόνιμος αντίπαλος το χρονόμετρο.
Ετοιμαστείτε για θέαμα και σκληρές κόντρες. Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στη μάχη της ευθείας της πίστας.
Χιλιάδες φίλων κι οπαδών ανταποκρίνονται κιόλας στο κάλεσμα της Λέσχης Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδας-ΛΕ.Ν.Ο.Ε. και κλείνουν ραντεβού στις Σέρρες.
Μόνον με όλους εσάς ο αγώνας θα μετατραπεί σε αληθινή γιορτή Ντράγκστερ.
Όλες οι ρόδες «τρέχουν» στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών!
Η Λέσχη σας περιμένει όλους…

Τιμή εισιτηρίου Σαββατοκύριακου 10 (δέκα) ευρώ

Από την ΛΕ.Ν.Ο.Ε τον Σεπτέμβριο
Dragster στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της χώρας
Ντραγκστεράδες ετοιμαστείτε…

Εντυπωσιακό διήμερο με πολλά γκάζια, αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες από ολόκληρη την Ελλάδα στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, καθώς η Λέσχη Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδας (ΛΕ.Ν.Ο.Ε.) διοργανώνει τον 4ο Πρωταθληματικό Αγώνα Dragster, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2016.
Το διήμερο αναμένεται να είναι άκρως θεαματικό, καθώς στη πίστα θα φιλοξενηθούν τα πιο δυνατά αυτοκίνητα και οι γρηγορότερες μοτοσυκλέτες της χώρας στις πιο σκληρές αναμετρήσεις του έτους.
Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαύσουν κόντρες και πολλά δυνατά περάσματα με μόνιμο κι αμείλικτο αντίπαλο το χρονόμετρο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της ΛΕ.Ν.Ο.Ε. επί της οδού Αχιλλέως 13 - Εύοσμος Θεσσαλονίκης και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της Λέσχης www.lenoe.eu.

Τιμή εισιτηρίου για το Σαββατοκύριακο 10 (δέκα) ευρώ.

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Διαθέτει πλέον ασθενοφόρο

Το μοναδικό αυτοκινητοδρόμιο της χώρας διαθέτει εδώ και λίγες μέρες μόνιμο ασθενοφόρο, πλήρως εξοπλισμένο για την παροχή υποστήριξης κι αντιμετώπισης οποιουδήποτε περιστατικού, με πλήρωμα που θα αποτελείται από ιατρό και διασώστη σε περίπτωση ατυχήματος.

Σελίδα 4 από 8

visit Serres

visit Serres

Simulator

prosomiotis

User Login

Month Calendar

Οκτώβριος 2017 Νοέμβριος 2017 Δεκέμβριος 2017
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
facebook

Contact us

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας
Σέρρες, ΤΘ 1236/62110

Τηλέφωνο: 23210 52592
Fax: 23210 85828
Email:info@serrescircuit.gr


ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ