+++ OPEN TRACK DAY TILL 22/9/2017 AND 23/9/2017 TILL 24/9/2017 HALARIS POWER DAYS - MOTO TRACK DAYS +++
Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα - Ανακοινώσεις

H πίστα του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών , ενόψει του αγώνα DRAGSTER που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, θα παραμείνει κλειστή την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου μετά τις 16:00 και θα τεθεί στην διαθεση του κοινού  για ελεύθερη προπόνηση την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου μετά τις 12:00.

Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2016 12:09

California SuperBike School

Με το διεθνούς φήμης California Superbike School
Μαθήματα σωστής τεχνικής κι οδήγησης στην πίστα των Σερρών

Η οδήγηση με ασφάλεια, η ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης και η περαιτέρω ανάπτυξη της οδηγικής ικανότητας όσων συμμετέχουν αποτελούν τον βασικό σκοπό του California Superbike School, τα μαθήματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου.
Να σημειωθεί ότι βασίζονται στη βήμα-βήμα κατανόηση, προκειμένου οι μοτοσυκλετιστές να εφοδιαστούν με την απαραίτητη γνώση.
Δημιουργείται έτσι ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» δεξιοτήτων και οδηγικής εμπιστοσύνης.
Τα επίπεδα εκμάθησης (levels) της σχολής γίνονται με την σειρά, από το ένα (Level I) μέχρι το τέσσερα (Level IV), ενώ κατά τη διάρκειά τους πραγματοποιούνται διαφορετικές ασκήσεις.
Πρόγραμμα
• μαθήματα θεωρίας
• 20-λεπτά πρακτικής στη πίστα
Οι οδηγοί μπορούν με ασφάλεια να εξασκήσουν αυτά που διδάχτηκαν στα μαθήματα του California Superbike School, να συζητήσουν και να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τη μοτοσυκλέτα και την οδήγηση στην πίστα, συζητώντας με τους έμπειρους εκπαιδευτές.

Οι φωτογραφίες από περυσινή διοργάνωση του σχολείου.

Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2016 11:55

Στα βήματα του πρωταθλητή

Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Στα βήματα του πρωταθλητή…

Ευτυχής συνύπαρξη… αρμονική συνεργασία γενεών στη πίστα των Σερρών, καθώς ο γνωστός σε όλους τους φίλους και λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας Σάκης Συνιώρης επιβλέπει την πορεία και την πρόοδο δύο νέων ελπίδων του χώρου.
Πρόκειται για τους Γιάννη Περιστερά και Απόστολο Καμζέλη, 11 και 10 χρόνων αντίστοιχα, οι οποίοι με ευλάβεια και την απαιτούμενη προσοχή δέχονται τις παρατηρήσεις και τις οδηγίες του Έλληνα πρωταθλητή, κατά την διάρκεια της προπόνησης τους στο Αυτοκινητοδρόμιο σήμερα.
Να σημειωθεί ότι τα δύο παιδιά, συμμετέχουν ενεργά και τρέχουν στο Pre Mini GP, στο CIV (Campionato Italiano Velocita) με μοτοσυκλέτες MetraKit.

Οι φωτογραφίες από τον Χρύσανθο Οικονομίδη.

Πρόσκληση-κάλεσμα προς όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να προσέλθουν τη θερινή περίοδο και τους επόμενους μήνες στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών απευθύνει ο πρόεδρός του κ. Θεόδωρος Αραμπατζής:

«Φίλες και φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού,

Μία νέα περίοδος για το Αυτοκινητοδρόμιο ξεκινά, καθώς τους επόμενους μήνες έως και τα τέλη της χρονιάς θα φιλοξενηθούν και θα πραγματοποιηθούν πολλές και σπουδαίες διοργανώσεις.

Μεταξύ αυτών, πρωταθλήματα πανελλήνια κι άλλων χωρών, σχολεία, track day αυτοκινήτων, μηχανών και φορτηγών.

Οι λάτρεις του αυτοκινήτου και της μηχανής αποτελούν την ψυχή του Αυτοκινητοδρομίου κι αυτοί είναι που διαμορφώνουν τη δυναμική του.

Έτσι, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε προσφορές προς όλους εκείνους που έμπρακτα το στήριξαν και συνεχίζουν να το στηρίζουν.

Βέβαια, πέρα από τις όποιες παροχές το Αυτοκινητοδρόμιο σας περιμένει και ήδη προετοιμάζεται.

Ελπίζουμε ότι στη διάρκεια της άνοιξης, τη θερινή σεζόν και τους υπόλοιπους θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους να ξαναζήσουν την απόλαυση της οδήγησης στην πίστα και σ’ εμάς του Αυτοκινητοδρομίου να φιλοξενήσουμε.

Σας περιμένουμε…».        

Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2016 12:11

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ

Η «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ-ΟΤΑ» αποφάσισε νέες προσφορές-παροχές προς τους πελάτες της πίστας και τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ειδικότερα, την ερχόμενη περίοδο από 1 Μαρτίου έως 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους  οι αναβάτες μηχανών και οι οδηγοί αυτοκινήτων θα έχουν δωρεάν μία χρήση πίστας, μετά τις τρεις επισκέψεις-χρήσεις οι πρώτοι (5+1 προσφορά) και μετά τις πέντε (3+1 προσφορά) οι δεύτεροι. 

Οι παραπάνω προσφορά θα ισχύει τις καθημερινές ημέρες της εβδομάδας, καθώς επίσης τα Σαββατοκύριακα των ελεύθερων προπονήσεων.

ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ , Η ΠΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/02/2016 ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00 MΕΧΡΙ ΤΙΣ 13:00

Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 12:58

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 

 

 

ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  Η ΠΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ

ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 2Ο ΕΥΡΩ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ!!!) ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!

Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2015 10:43

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ημερομηνία: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015
Αρ. πρωτ.: 156
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
 
 
Η Εταιρία «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ ΟΤΑ» πρόκειται να προβεί στην εκποίηση άχρηστων μεταλλικών υλικών.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δώσουν προσφορά καλούνται να την καταθέσουν στα γραφεία της εταιρίας στο Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας Σερρών έως την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015, η ώρα 12:00μ.μ..
Πληροφορίες παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τα γραφεία της εταιρίας, τηλ. 2321052592.   
 
Δελτίο Τύπου
1/10/2015
 
Τον 5ο και προτελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών πoυ προκήρυξε η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ) και διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου-Μοτοσυκλέτας Σερρών (ΛΑΜΣ) θα φιλοξενήσει το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.
 
Ο Αγώνας, ο οποίος θα προσμετρήσει στο πρωτάθλημα ταχύτητας της Ομοσπονδίας για το 2015 θα  διεξαχθεί τη Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ενώ την προηγούμενη Σάββατο 3 του μήνα θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές και ελεύθερες δοκιμές.
Να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι οδηγοί μοτοσυκλέτας απ’ όλη τη χώρα είναι μεγάλο και οι συμμετοχές υπολογίζονται περί τις πενήντα (50).
Οι αγωνιζόμενοι θα «τρέξουν» ανά κατηγορία (Open, Racing, Super Sport και Super Stock), σύμφωνα με τις διατάξεις του Διεθνούς Αθλητικού Κώδικα, του Αγωνιστικού Κανονισμού Ταχύτητας και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα.
Επισημαίνεται, ότι μετά τον τερματισμό κάθε κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί απονομή επάθλων.
 
Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος
Σάββατο 3/10
Ελεύθερες δοκιμές και χρονομετρημένες δοκιμές 
Κυριακή 4/10   
Έναρξη Αγώνα (11:00 π.μ.)
 
Τιμή εισιτηρίου (μόνο την Κυριακή): πέντε (5) ευρώ 
 
Για περισσότερες πληροφορίες στον κ. Γιώργο Βουδούρη (πρόεδρος ΛΑΜΣ) στο τηλ.: 6944/552345
 
Από το Γραφείο Τύπου
 

Για τρίτη συνεχή χρονιά η καρδιά του τουρκικού μηχανοκίνητου αθλητισμού χτύπησε στις Σέρρες, καθώς το τριήμερο 14-15 και 16 του Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Αυτοκινητοδρόμιο της πόλης ο πέμπτος αγώνας, στο πλαίσιο του Τουρκικού Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας, που διοργάνωσε η εθνική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας της γείτονος.

Εκατόν τριάντα αναβάτες έτρεξαν και συναγωνίστηκαν και στις πέντε κατηγορίες, μεταξύ των οποίων κι αυτή των γυναικών.

Σελίδα 4 από 7

visit Serres

visit Serres

Simulator

prosomiotis

User Login

Month Calendar

Αύγουστος 2017 Σεπτέμβριος 2017 Οκτώβριος 2017
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σα Κυ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
facebook

Contact us

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας
Σέρρες, ΤΘ 1236/62110

Τηλέφωνο: 23210 52592
Fax: 23210 85828
Email:info@serrescircuit.gr


ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ