+++ OPEN TRACK DAY Till 27/01/2018 And 28/01/2018 TRACK DAY MOTOCROSS - LAMS +++
Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα - Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2016 10:46

Extreme Trackdays στο Αυτοκινητοδρόμιο

Extreme Trackdays στο Αυτοκινητοδρόμιο
Το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου

Με τη συμμετοχή μοτοσυκλετιστών από Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία το event της EXTREME TRACKDAYS και οδηγών formula Gloria το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου αναμένεται να είναι συναρπαστικό.

Χαρακτηριστικά όσα αναφέρονται σε δελτίο τύπου της διοργάνωσης:
«Το εκπληκτικό Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών θα φιλοξενήσει στο διήμερο 29-30/10 την εκδήλωση της EXTREME TRACKDAYS που αφορά αναβάτες κάθε οδηγικού επιπέδου.


»Με την υψηλή τεχνογνωσία που έχει πλέον αποκτήσει η EXTREME TRACKDAYS μέσω των συνεχών της αποστολών σε πίστες του εξωτερικού υπόσχεται μια διοργάνωση που δεν θα έχει σε τίποτε να ζηλέψει από τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές!


»Πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση θα υπάρχει διαχωρισμός σε τέσσερις ομάδες αναβατών (αρχάριοι, ενδιάμεσοι, προχωρημένοι και Formula Gloria). Η τοποθέτηση του κάθε αναβάτη σε αντίστοιχη κατηγορία θα γίνει κατόπιν χρονομέτρησης.


»Ειδική μέριμνα έχει προβλεφθεί για την ομάδα των αρχαρίων, στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές που θα επιδείξουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές, θα επιλύσουν οδηγικές απορίες και θα επιτηρήσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην πίστα.


»Η παρακολούθηση του σεμιναρίου κανόνων ασφαλείας είναι υποχρεωτική, ενώ θα διεξαχθούν και σεμινάρια βασικών αρχών οδήγησης στην πίστα με εισηγητές κορυφαίους αναβάτες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας».


Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης το track day θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:30 το απόγευμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2016 11:04

The Supercar Club-3rd RACETRACK MEETING

Σαββατοκύριακο στο Αυτοκινητοδρόμιο
The Supercar Club-3rd RACETRACK MEETING
21- 23 OCTOBER 2016

 

Το πολυαναμενόμενο event του The Supercar Club είναι γεγονός!

Οι συμμετοχές στη διοργάνωση του ερχόμενου Σαββατοκύριακου (22 και 23 του τρέχοντα μήνα) πολλές και ο ενθουσιασμός των μελών μεγάλος
Τα δεκάδες πολυτελή supercars θα κυριεύσουν την πίστα των Σερρών, την μοναδική της χώρας και καλύτερη των Βαλκανίων.
Έφτασε η στιγμή για το πολυαναμενόμενο ραντεβού μας με τα χρονόμετρα.
Να σημειωθεί ότι η διήμερη αποκλειστική χρήση του αυτοκινητοδρομίου Σερρών αφορά αποκλειστικά στα μέλη του club, ενώ για τις κυρίες του club, για πρώτη φορά επισήμως, προβλέπεται Ladies Session!

Και όλα αυτά, για ακόμα μία φορά, και πάντα με σεβασμό προς τα μέλη του club.

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Νέα ασφαλτόστρωση το καλοκαίρι του 2017
Αναβάθμιση αθλητική-λειτουργική

 

Μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου Σερρών κ. Πέτρου Αγγελίδη ότι τον ερχόμενο χρόνο η πίστα θα ασφαλτοστρωθεί εκ νέου, όλα δείχνουν πως το Αυτοκινητοδρόμιο εισέρχεται σε νέα φάση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος έχει δεσμευτεί επ’ αυτού, αλλά κατά τις πρόσφατες δηλώσεις του στην διαδικτυακή Zougla.gr διευκρίνισε ότι παράλληλα θα ξεκινήσουν κι εργασίες αναβάθμισης των χώρων, των υποδομών και των εγκαταστάσεων του Αυτοκινητοδρομίου.

Για πρώτη φορά μάλιστα, προσδιόρισε ότι ο νέος ασφαλτοτάπητας και οι λοιπές εργασίες θα πραγματοποιηθούν και θα ολοκληρωθούν εντός του διμήνου Ιουλίου-Αυγούστου του 2017.

«Επιδιώκουμε» επισήμανε «να ενισχύσουμε το Αυτοκινητοδρόμιο από κάθε άποψη, προκειμένου να καταστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικό, ιδίως τώρα που κατασκευάζονται πίστες στη Ρουμανία και στη γειτονική Βουλγαρία. Ακριβώς γι αυτό το λόγο έχουμε εξασφαλίσει την συνεργασία του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου που θα επιβλέψει την όλη προσπάθεια».

Τέλος, ο κ. Αγγελίδης τόνισε ότι η εν λόγω αναβάθμιση-ανανέωση (αθλητική και λειτουργική) του Αυτοκινητοδρομίου θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό των πεντακοσίων (500) χιλιάδων ευρώ (μέσω των χρηματοδοτήσεων ΣΑΤΑ).

Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 10:15

Η Tyφoon MotoRacing UoWM με την μοτοσυκλέτα της

Ακόμη μία φορά στην πίστα των Σερρών
Η Tyφoon MotoRacing UoWM με την μοτοσυκλέτα της
Η πανεπιστημιακή ομάδα στην Ισπανία

 

Μετά τις πρώτες δοκιμές στην πίστα της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας της Tyφoon Motoracing UoWM η ομάδα του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Αυτοκινητοδρόμιο είναι και σήμερα εδώ για τις απαραίτητες τελικές δοκιμές.
Να σημειωθεί ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα και η μοτοσυκλέτα τους θα βρεθούν στην πίστα της Αραγωνίας (Motorland Aragon ) στην Ισπανία, όπου θα λάβουν μέρος στον διεθνή διαγωνισμό MotoStudent, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και διοργανώνεται από την MEF (Moto Engineering Foundation
Η ομάδα
Η Tyφoon Motoracing UoWM είναι μια φοιτητική ομάδα που ιδρύθηκε με σκοπό τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός αγωνιστικού δίκυκλου 250cc (κυβικών) τύπου MotoGP-3, καθώς η ανάπτυξη ενός πρωτότυπου μοντέλου αγωνιστικής μηχανής, το οποίο θα μπορεί να βιομηχανοποιηθεί αποτελεί αληθινή πρόκληση.
Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει όλες τις φάσεις του έργου, από το σχεδιασμό και τη δοκιμή μέχρι την παραγωγή.

Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 10:12

ΧΑΛΑΡΗΣ track-Day με 110 μοτοσυκλετιστές

Στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών
ΧΑΛΑΡΗΣ track-Day με 110 μοτοσυκλετιστές
Το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου

 

Ακόμη μία φορά η track-day.gr και ο γνωστός στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού Γιώργος Χάλαρης διοργανώνουν στις Σέρρες και το Αυτοκινητοδρόμιο ένα ανεπανάληπτο Σαββατοκύριακο (24-25 Σεπτεμβρίου).

Σκοπός του track day είναι να περάσουν καλά οι συμμετέχοντες, να απολαύσουν την οδηγική εμπειρία σε ασφαλές περιβάλλον και να ενημερωθούν για τα νέα στο χώρο της μοτοσικλέτας.
Η οργάνωση του Track Day μπορεί να παρέχει στους συμμετέχοντες μεταφορά με πούλμαν στις Σέρρες, διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία, με πρωινό-βραδινό καθώς και μεταφορά της μοτοσικλέτας σας εφόσον το επιθυμείτε.
Επίσης, θα υπάρχουν παροχές ενοικίασης εξοπλισμού (δερμάτινες φόρμες, κράνη, μπότες, γάντια).
Επιπλέον, σε κάθε συμμετέχοντα θα υπάρχει δώρο από την οργάνωση, καθώς και νερό, χυμοί και μεσημεριανό γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλή οδήγηση με τους αναβάτες-αθλητές χωρισμένους σε γκρουπ δυναμικότητας που θα ελέγχονται από έμπειρους πλοηγούς, ώστε να μπορέσουν να διασκεδάσουν με ασφάλεια με την παρέα και με τις μοτοσικλέτες μας.
Ειδικότερα, θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριοι-ενδιάμεσοι-προχωρημένοι-αγωνιζόμενοι) ανάλογα με τις οδηγικές τους εμπειρίες και ικανότητες, ενώ θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί μέσα στην πίστα με σκοπό την ομαλή και ασφαλή οδήγηση. Θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσικλετών. Τα 30 άτομα της διοργάνωσης θα φροντίσουν αυτό το track day να σας μείνει αξέχαστο.
Η πίστα θα είναι ανοιχτή για όλους από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το βράδυ της Κυριακής.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους συμμετέχοντες και τις διάφορες ενέργειες που θα γίνουν στην πίστα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης στην πίστα θα βρίσκονται τα νέα μοντέλα μηχανές της ΚΤΜ, τα οποία θα μπορεί ο καθένας να οδηγήσει (με 10 ευρώ).

Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 10:09

5η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Από την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Σερρών
5η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Με την υποστήριξη και του αυτοκινητοδρομίου

 

«Το συνεργείο ως Επιχείρηση-Ευκαιρίες και Τρόποι Ανάπτυξης στην Οικονομική κρίση» είναι ο τίτλος της 5ης ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Kεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, που διοργανώνουν το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ, η ΓΣΕΒΕΕ και η Ομοσπονδία Επαγγελατιών-Βιοτεχνών Σερρών (ΟΕΒΕΣ).
Να σημειωθεί ότι η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου.
Χαρακτηριστικές και οι θεματικές ενότητες:
• Εναλλακτικές μορφές ενέργειας ως επιχειρηματική ευκαιρία.
• Το Συνεργείο ως Επιχείρηση.
• Ηλεκροκίνηση: τεχνολογίες που έρχονται.
Στόχος της ηνερίδας είναι η ενημέρωση για τη σημερινή επιχειρηματικότητα και τις μεθόδους αξιοποίησης των τρεχουσών ευκαιριών στο επίπεδο του επιχειρείν.
Τέλος, επισημαίνεται ότι την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας δεν θα μπορούσε παρά να στηρίζει, να συνδράμει και η «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ-ΟΤΑ».

Στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου

 

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όλους τους φίλους του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκεται εκ νέου η πίστα των Σερρών, όπου η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας διοργανώνει τον 4ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών 2016, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 19 Σεπτεμβρίου.
Οι γρηγορότεροι αναβάτες της Ελλάδας θα συναντηθούν ακόμη μια φορά στο μοναδικό αυτοκινητοδρόμιο της χώρας κι έτσι το διήμερο προβλέπεται ιδιαιτέρως «καυτό».
Oι λάτρεις της μοτοσυκλέτας και της ταχύτητας αναμένεται να έρθουν στην πίστα, προκειμένου ν’ απολαύσουν τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.
Οι κατηγορίες
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος αναβάτες των παρακάτω κατηγοριών:
Supersport: μοτοσυκλέτες 4/κύλινδρες έως 600 κ.ε, 3/κύλινδρες έως 675 κ.ε. 2/κύλινδρες έως 750 κ.ε.
Formula Extreme: μοτοσυκλέτες 3-4/κύλινδρες έως 1000 κ.ε., 2/κύλινδρες έως 1200 κ.ε.
Racing: μοτοσυκλέτες δίχρονες μέχρι 2 κυλίνδρους, μέχρι 250 κε, και τετράχρονες μέχρι δύο κυλίνδρους μέχρι 450 κ.ε.
Νέων: κύπελλο για αθλητές 15-25ετών και 15-19 ετών, ανεξαρτήτου εμπειρίας και 20-25 ετών που αποκτούν Δελτίο Αθλητή ή άλλη προηγούμενη αγωνιστική άδεια για πρώτη φορά.
Οpen: Έπαθλο με μοτοσυκλέτες διαπιστευμένες διεθνώς για τις κατηγορίες Superbike, supersport & stocksport (καθώς και μοτοσυκλέτες µε έγκριση τύπου δρόµου, κυβισµού 400-1450 κ.ε).

Το πρόγραμμα
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/5
Ελεύθερες Δοκιμές και χρονομετρημένες δοκιμές (11

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/5
Διεξαγωγή πρωταθλήματος κι ακολουθεί η απονοµή επάθλων

Το Σάββατο η είσοδος ελεύθερη
Την Κυριακή τιμή εισιτηρίου πέντε (5) ευρώ

Οι λάτρεις του αθλήματος σ το Αυτοκινητοδρόμιο

Γκάζια, καπνός, αυτοκίνητα και μηχανές σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό, κατά τη διάρκεια του 4ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster, σήμερα Κυριακή , τελευταία μέρα της διοργάνωσης, η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων όσων ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η διοργάνωση εκ μέρους της Λέσχης Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδος άψογη, ενώ το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών πανέτοιμο υποδέχθηκε τους αθλητές και το μέγα πλήθος των φίλων κι οπαδών του πλέον δημοφιλούς αθλήματος στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster

Σήμερα η πρώτη μέρα-αύριο ο αγώνας

Πολλά γκάζια, καπνός, αδρεναλίνη και η αναμέτρηση με το χρόνο σκληρή.
Πρώτη μέρα σήμερα του 4ου γύρου του Πρωταθλήματος Dragster και οι αθλητές αναμετρήθηκαν, προκειμένου αύριο Κυριακή «να τα δώσουν όλα» στον αγώνα που προβλέπεται θεαματικός.

Εκατοντάδες φίλοι του Dragster, ίσως της πλέον δημοφιλούς μορφής του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στις Σέρρες και στην πίστα, για να παρακολουθήσουν από κοντά και να θαυμάσουν την προσπάθεια των συμμετεχόντων, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε τους εκατόν δεκαπέντε.

Η δεύτερη μέρα της διοργάνωσης προβλέπεται θεαματικότερη, ενώ μεγάλη αναμένεται να είναι και η προσέλευση των φίλων και των οπαδών της κόντρας με το χρονόμετρο.

Η Λέσχη Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδας-ΛΕ.Ν.Ο.Ε. καλεί όλους τους ντραγκστεράδες στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, καθώς με την παρουσία τους το Πρωτάθλημα θα αναδειχθεί σε πραγματική γιορτή.

Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 09:39

Πρωτάθλημα Ντράγκστερ στις Σέρρες

Πρωτάθλημα Ντράγκστερ στις Σέρρες
Από την ΛΕ.Ν.Ο.Ε το Σαββατοκύριακο

Εν όψει της πραγματοποίησης του 4ου Πρωταθληματικού γύρου Ντράγκστερ οι πρόεδροι του Αυτοκινητοδρομίου Θεόδωρος Αραμπατζής και της Λέσχης Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδας Γιώργος Τζήκας παραχώρησαν συνέντευξη τύπου προς τα μέσα ενημέρωσης.
Ακολούθως, εμφανίστηκαν στο TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ των Σερρών, ενώ χθες για τη διοργάνωση μίλησε στο TV ΔΙΚΤΥΟ ο πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου.
Επίσης, ο πρόεδρος της ΛΕ.Ν.Ο.Ε. μίλησε τηλεφωνικά και στο ΕΝΑ Chanel της Καβάλας.

Αυτά, τα σχετικά με την προβολή του Πρωταθλήματος Ντράγκστερ στα μέσα επικοινωνίας. Ωστόσο, οι εργασίες προετοιμασίας του Πρωταθλήματος έχουν αρχίσει από νωρίς…
Ενδεικτικές και οι φωτογραφίες με τον πρόεδρο του Αυτοκινητοδρομίου κ. Αραμπατζή και του δικού μας Ηλία Σκούρα επί τω έργω...

Από το πρωί της Παρασκευής βρίσκονται στην πίστα και επί ποδός στελέχη της ΛΕ.Ν.Ο.Ε., ο πρόεδρός της Γιώργος Τζήκας και ο προκάτοχός του Γιάννης Γιαννούδης.

Σελίδα 4 από 8

visit Serres

visit Serres

Simulator

prosomiotis

User Login

Month Calendar

Δεκέμβριος 2017 Ιανουάριος 2018 Φεβρουάριος 2018
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
facebook

Contact us

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας
Σέρρες, ΤΘ 1236/62110

Τηλέφωνο: 23210 52592
Fax: 23210 85828
Email:info@serrescircuit.gr


ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ