Image Alt

Serres Circuit

Θερινή Ακαδημία Μηχανικών (Summer Engineering Academy)

[:el]

 

Στο Αυτοκινητοδρόμιο και στο ΤΕΙ Σερρών για νέους 15-19 ετών

Δηλώσεις συμμετοχής-Γίνετε μέλος της ομάδας!

Η Θερινή Ακαδημία Μηχανικών (Summer Engineering Academy 2018) εντάσσεται στην προσπάθεια με στόχο την μελέτη της μηχανικής κι απευθύνεται σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από 15 έως 19 ετών που έχουν πάθος για τα μαθηματικά, τη φυσική και την τεχνική.

 

Πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό θεωρητικών-πρακτικών προγραμμάτων σπουδών στη μηχανική, αλλά και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, κατά την διάρκεια του πενθήμερου κύκλου μαθημάτων (3-7 Σεπτεμβρίου) στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της Ελλάδας.

Να σημειωθεί ότι τα μαθήματα θα γίνονται το πρωί 09-12:00 από καθηγητές του τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Σερρών, μηχανικούς των εταιριών αυτοκίνητων που θα συμμετέχουν, καθώς και από διδακτορικούς φοιτητές.

Τα θέματα διδασκαλίας επικεντρώνονται στα συναρπαστικά μαθήματα της μηχανικής, των μαθηματικών και της θερμοδυναμικής, τα οποία θα συνδυαστούν με πρακτικά εργαστήρια στο ΤΕΙ της πόλης (Κεντρικής Μακεδονίας).

Έτσι, όσοι θα παρακολουθήσουν τον εν λόγω κύκλο μαθημάτων θα ενημερωθούν για τις μελλοντικές προοπτικές εργασίας ενός μηχανικού που έχει διεθνές προφίλ.

Η Θερινή Ακαδημία Μηχανικών είναι μια μεγάλη ευκαιρία, προκειμένου οι νέοι που θα συμμετέχουν να γνωρίσουν τη μηχανική και να μάθουν περισσότερα για μια πιθανή μελλοντική σταδιοδρομία στον τομέα!

Παράλληλα η  παρακολούθηση του, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επικοινωνήσουν με  επιστήμονες κι ερευνητές στον τομέα του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας, αλλά και ν΄ αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στους τομείς της μοντελοποίησης διαχείρισης των πληροφοριών.

Στο Summer Engineering Academy 2018 μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές τεχνολογίας  και διδακτορικοί φοιτητές που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία, ενώ μπορούν να το παρακολουθήσουν ως ακροατές επαγγελματίες και ερασιτέχνες ερευνητές.

Τέλος, επισημαίνεται ότι όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά στην διοργάνωση της Ακαδημίας Μηχανικών θα λάβουν στο τέλος δίπλωμα συμμετοχής.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν

Με το τέλος των μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν δίπλωμα συμμετοχής.

Δηλώσεις στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

info@serrescircuit.gr    23210 52592 κα Μαριλένα

              

            

Πρόσκληση Συμμετοχής

Καλούνται νέοι ηλικίας 15-16-17-18-19 χρονών να παρακολουθήσουν δωρεάν τα μαθήματα, στο πλαίσιο της θερινής Ακαδημίας Μηχανικών (Summer Εngineering Academy) που θα πραγματοποιηθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών από τις 3 έως 7 Σεπτεμβρίου.

 

Τα μαθήματα θα γίνονται το πρωί 09-12:00 από καθηγητές του τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Σερρών και μηχανικούς των εταιριών αυτοκίνητων που θα συμμετέχουν.

 

Δηλώσεις στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών info@serrescircuit.gr και στο τηλέφωνο  23210 52592 (κα Μαριλένα)

 

 

Όνομα

Ηλικία 

Διεύθυνση

mail

Τηλέφωνο

 

 

 

 

 

[:]