Image Alt

Serres Circuit

Time Attack Balkans

[:el]

Στο Αυτοκινητοδρόμιο την Παρασκευή
Time Attack Balkans
Κόντρα με το χρόνο στη συνέχεια ενός νέου πρωταθλήματος

Ένα νέο πρωτάθλημα αυτοκινήτων συνεχίζεται στις Σέρρες.

Ο λόγος για το Time Attack Balkans, του οποίου ο πρώτος γύρος διεξήχθη τον Απρίλιο στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, ενώ ο δεύτερος έχει προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω πρωτάθλημα αποτελεί συνέχεια του Time Attack Bulgaria που δημιουργήθηκε το 2009 και το 2018 αναδείχθηκε από τις πλέον επιτυχημένες του είδους της, καθώς οι συμμετοχές έφθασαν τις 176 (μεταξύ των οποίων 14 γυναικών) από 4 χώρες (Βουλγαρία, Ελλάδα, Ρουμανία και Μολδαβία).

Ειδικότερα, οι διοργανωτές αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους για το καινούριο πρωτάθλημα που αρχίζει από τις Σέρρες: «Όπως όλα τα επιτυχημένα στη Βουλγαρία, το πρωτάθλημα μας έχει προκαλέσει φθόνο σε πολλούς ανθρώπους που έχουν σαμποτάρει το μέλλον του. 

Γι ‘αυτό το λόγο αποφασίστηκε η διακοπή του Time Attack Bulgaria και η δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου πρωταθλήματος, του Time Attack Balkans.

Να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές στην διοργάνωση της Παρασκευής αναμένεται να ξεπεράσουν τις πενήντα.

Η είσοδος ελεύθερη. 

[:]

SerresCircuit

Επικοινωνήστε μαζί μας

πληροφορίες

QUICK INFO

Monday-Sunday: 8am to Sunset. .
Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, Σέρρες 621 25 ΤΘ 1236/62110
+ (30) 23210-52592 .
info@serrescircuit.gr serrescircuitgr@gmail.com
elΕλληνικά